2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94159 بازدید | 9344 پست
سلام ببخشیذ یغمی چی بعد عکس باز شدن؟

لوله هاشون گرفتگی داره عکس رنگی ک میگیرن باز میشه و میتونن باردار بشن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
مرسی ممول جان.شماهم شیاف استفاده کردین یا قرص دوفامد؟ امروز رفتم دکتر گفت از هفته های خطر گذشته ولی ...

اره عزیزم من طول سرویکسم کم بود تا هفته ۳۴ من شیاف گذاشتم ‌‌‌‌..غربال گری اول فک کنم ۱۲هفتگی اگر اشتباه نکنم ...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم سلامت باشی😍🌷گلم دخترم خیلی ب خودش میپیچه و زور میزنه قرمز میشه موقع پی‌پی کردن چکار کنم ...

آرزو جان ...ببین همه بچه ها این کار رو میکنن. نوزاد هنوز رو عضلات بدنش مسلط نشده و وقتی حس دفع داره بلد نیست به قسمت مخرج بدنش فشار و زور بزنه بخاطر همین به کل بدن و شکم فشار میاره ...این یه طبیعت برای همه بچه به مرور یاد میگیره...فقط دقت کن یبوست نباشه ...یبوست هم به روزای دفع نیست به حالت و عذرمیخوام بافت دفعه...

همه چیز بخور تا شیر خوبی داشتی باشی سردی یا نفاخ خوردی روش عرق نعنا بخور نفخشو بگیره...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
دعا کنید واسه منم ۴بار انتقال منفی داشتم.دعا کنید خدا به هرکس که منتظر بچه دامنشو سبز کنه واقعا سخته ...

الهی به حق حضرت معصومه برات بهترین پیش بیاد

دعا کنید واسه منم ۴بار انتقال منفی داشتم.دعا کنید خدا به هرکس که منتظر بچه دامنشو سبز کنه واقعا سخته ...

انشاا..عزیزم خدای خوبم خودت بزرگی کن🙏

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
اره عزیزم من طول سرویکسم کم بود تا هفته ۳۴ من شیاف گذاشتم ‌‌‌‌..غربال گری اول فک کنم ۱۲هفتگی اگر اشت ...

من هشت هفته ک رفتم تو سونوم طول سرویکس نزده.از کی میزنن عزیزم؟دکتر گفت چند هفته ای گفتم ۸هفته گفت خوبه خطر رفع شده برای احتیاط شیاف بذار گفتم سختمه.بهم قرص داد دوفاستون ک گیرمون نیومد دوفامد گرفتیم.گفت تا غربالگری اول ک میری بخور.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی از کجا بفهمیم گرفتس

عزیزم برو دکتر برات عکس رنگی رحم بنویسه.بعد برو وقت بگیر...روز اول پریودت برو ک میگه بعد پاکی بیا.انشاا..اگ گرفتگی باشه باز میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرزو جان ...ببین همه بچه ها این کار رو میکنن. نوزاد هنوز رو عضلات بدنش مسلط نشده و وقتی حس دفع داره ...

مرسی عزیزم خیلییی لطف کردی 🙏🏻🙏🏻

دکترگفت کولیک هست🥹😭

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
مرسی عزیزم خیلییی لطف کردی 🙏🏻🙏🏻دکترگفت کولیک هست🥹😭

من به دخترم ایزی کول دادم و اینفاکول ولی ایزی کول خیلیییییی بهتر بود 

دوستای قشنگم برای غربالگری دکترم ی مرکز معرفی کرد.حالا باید نوبت بگیرم.یا همون تاریخ ک دکترم گفت مراجعه کنم نیاز نیست از قبل نوبت بگیرم؟؟؟؟راهنمایی پلیززز

1
5
10
15
20
25
30
35
40