نمیدونم چرا تاپیک اقدامیای دی ماه قفل شد و ترکید😐🙃
لطفا گزارش نزنید😉
خوشکل خانومای اقدامی خودتون رو مفید مختصر با جزئیات😬 معرفی کنید
ان شالله ک همگی مامان خانمای ۱۴۰۲ بشیم ب زودی😍🤩
توکل بر خدا
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فصل بهار جان شما درد نداشتی بذا عکس؟؟؟ من خیلییی درد کشیدم😔
چ خووب کردی رفتی.انشاا..همین ماه نتیجه میگیری🥰🤩نه من درد نداشتم بعدش؛ فقط همون موقع عکس،دفعه اول ی دردی مثل پریودی چند ثانیه اومد و رفت ک دکتر گفت لوله هات باز شده واس همین.البته دوستمم ک لوله هاش باز بوده گفت خیلی درد کشیده.
حالا فردا دومین روز پاکیمه. نمیدونم بدون نسخه هم میشه یا نه ؟شما کد رهگیری داشتین؟!
عزیزم من کدرهگیری نداشتم..مرکز رادیولوژی مامانم برام وقت گرفت اینترنتی خودشون بهم تل زدن و صحبت کردن برای فردا چکارا باید انجام بدم.همین.فرداشم ک رفتم و همش یک ربع طول کشید
بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبمیوه؟ یا باید مثانه خالی باشه؟؟ میشه بگین چکار باید کرد ممنونم از همتون
حالا فردا دومین روز پاکیمه. نمیدونم بدون نسخه هم میشه یا نه ؟شما کد رهگیری داشتین؟!
اره عزیزم کد رهگیری داشتم رفتم مدارکمو ازمتیش و سونو و.. برپم پیش یه دکتر زنان گفتم ۴ ساله نشدم میخام عکس رنگی بنویسین که نوشت. نوبت هم تلفنی گرفتم رفتم