2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94159 بازدید | 9344 پست
قربونت. دیروز عکس رنگی گرفتم لوله هام بسته. بود

واسه خیلی ها شنیدم بعد ازعکس باز شدن و زودش باردارشدن انشالله شماهم از همونا میشی و ب زودی عکس بی بی چک‌میذاری برامون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

باز خوب شد رفتی و فهمیدی الکی انتظار نکشی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه

ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلامقدم نورسیده مبارک باشه

سلام 

ممنونم گلم🌷🌷

فصل بهار جان شما درد نداشتی بذا عکس؟؟؟ من خیلییی درد کشیدم😔

چ خووب کردی رفتی.انشاا..همین ماه نتیجه میگیری🥰🤩نه من درد نداشتم بعدش؛  فقط همون موقع عکس،دفعه اول ی دردی مثل پریودی چند ثانیه اومد و رفت ک دکتر گفت لوله هات باز شده واس همین.البته دوستمم ک لوله هاش باز بوده گفت خیلی درد کشیده.

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
حالا فردا دومین روز پاکیمه. نمی‌دونم بدون نسخه هم میشه یا نه ؟شما کد رهگیری داشتین؟!

عزیزم من کدرهگیری نداشتم..مرکز رادیولوژی مامانم برام وقت گرفت اینترنتی خودشون بهم تل زدن و صحبت کردن برای فردا چکارا باید انجام بدم.همین.فرداشم ک رفتم و همش یک ربع طول کشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبمیوه؟ یا باید مثانه خالی باشه؟؟ میشه بگین چکار باید کرد ممنونم از همتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا فردا دومین روز پاکیمه. نمی‌دونم بدون نسخه هم میشه یا نه ؟شما کد رهگیری داشتین؟!

اره عزیزم کد رهگیری داشتم رفتم مدارکمو ازمتیش و سونو و..  برپم پیش یه دکتر زنان گفتم ۴ ساله  نشدم میخام عکس رنگی بنویسین که نوشت. نوبت هم تلفنی گرفتم رفتم

بچه ها واس سونو ۸هفته ک برای شنیدن صدای قلب جنین میریم باید مایعات بخوریم مثانه پر باشه؟ یا رانی آبم ...

بچه هاا هر کی اینوو میدونه بگه ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه فایده خواهر شوهذم تا فهمید مشکل حل شده گفت بچه نمیخام. من ۴ ساله علافم علاف

شاید یهویی اینو شنیده اینجوری میگه ناراحت نباش و‌بخاطرش خودتم اذیت نکن انشالله به زودی نظرش عوض میشه و هدیه خدا میاد تو‌بغلت🙏🏻🙏🏻🙏🏻