2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94176 بازدید | 9345 پست
انشاا.. ماهایا بیاد با خبر خوب ب امید و توکل به خدااا..🙏جمعه سیکلش بود...

سلام عزیزم مبارکه خیلی برات خوشحالم.  شما بودی مارو دور هم جم کردی.  ان شاءالله  به سلامتی بغلش بگیری

منم بعد دوروز تاخیر امشب پری شدم.  اینماه باهمه ماهای قبل فرق داشتم سینه هام همیشه ده روز به پری متورم میشد ودرد مبکرد اینماه اصلا درد نداشت نفخ داشتم تیر کشیدن تخمدان داشتم ولی پری شدم. خدا نخاست. یعنی بغضی تو گلومه وصف نشدنی.  ولی راضیم به رضاش.  من ازش سالم خواستم.  ان شاءالله  این ماه بشه برم عکس رنگی وماه اخر اقدام. دیگه سنم زیاد میشه جایز نیست. انکار قرار نیس. من.  بچه دیچه ای داشته باشم😔😭

فنچ جونم ی سوال.من الان هشت هفته شدم برم سونو شکمی بدم و ببرم برای دکترم؟ همین؟؟؟؟ آزمایش لازمه؟ یا ...

اره عزیزم انشالله میتونی یه سونو آزاد بری بگو بارداری 

بعد ببری دکترت برات ازمایش مینویسه و پرونده تشکیل میده ک‌تحت نظرش باشی

من سونو ازاد رفتم میتونی ام‌بری دکتر برات سونو هم‌بنویسه ک بیمه استفاده کنی 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم مبارکه خیلی برات خوشحالم. شما بودی مارو دور هم جم کردی. ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیر ...

الهییی عزیزم میفهمم خیلییی سخته 🥺

ولی دقیقااا همون حرف خودت فقط بخواه هر وقت زمانش هست یه سالمشو‌بده من بعد سقطم اینو‌درک کردم چقد گریه کردم ک خدایا با زور و‌اجبار نه ک ازم‌بگیری یه سالم‌بده که برام‌بمونه هروقت خودت صلاح دونستی 

شبیه شعار هست ولی واقعاا همینه 

انشالله برای تحت نظر بودن و‌درمان  هرکاری لازمه بکن و تلاشتو‌بکن و‌بقیه شو‌بسپار دست خدا  موقع اش میرسه اصلا نگران نباش 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام عزیزم مبارکه خیلی برات خوشحالم. شما بودی مارو دور هم جم کردی. ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیر ...

قربونت برم عزیزم.انشاا..میری عکس رنگی من از خیلی ها شنیدم ک جواب گرفتن.برای منم دعا کنین...

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
اره عزیزم انشالله میتونی یه سونو آزاد بری بگو بارداری بعد ببری دکترت برات ازمایش مینویسه و پرونده تش ...

فنچ جونم ببخشید من ب کسی نگفتم و مجبورم سوالامو از تو بپرسم...دیشب بیرون بودیم اومدیم خونه ی لک قهوه ای خیلی ریز دیدم....بنظرت لانه گزینی یا خدای نکرده چیز دیگه؟؟؟ خیلی نگران شدم سریع اومدیم لک دیدم دراز کشیدم خوابم برد....بنظرت باید چکار کنم؟ نیاز برم دکتر یا نه؟ الانم حسشو داشتم ببخشید بیدار شدم رفتم سرویس ولی دیدم پاک پاکم چیزی نبود و خشک بود...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فنچ جونم ببخشید من ب کسی نگفتم و مجبورم سوالامو از تو بپرسم...دیشب بیرون بودیم اومدیم خونه ی لک قهوه ...

قربونت گلم نه عیبی نداره بپرس تاجایی ک‌تجربه شو دارم کمک میکنم گلم فعلا نگی بهتره،

اول اینکه استرس نداشته باش و نگرانش نباش استرس بدتره و اینکه سعی کن تحرکت خیلییی بالا نباشه چون هنوز اولاشه احتمال داره لانه گزینی باشه چون من تجربه نداشتم دقیق نمیدونم تو چ‌هفته ای بایذ باشه ولی تقریباا تو همین هفته ات موعدت هست و‌ب امید خدا نی نی داره میره سرجاش محکم‌بشه ، اگه بازم تکرار شد و فک کردی داره زیاد میشه برو تا چک بشی و احتمالا شیاف میده بهت‌

ولی اول باید‌چک کنن ک ب امید خدا همه چی خوب باشه بعد شیاف بزاری  ، حس  پریود شدن و‌دردهایی شبیه پریودی طبیعیه منم داشتم هی فک میکردم دارم پریود میشم زیاذ بهش فکر نکن بسپار ب زمان و کنارش استراحت خودت

قربونت گلم نه عیبی نداره بپرس تاجایی ک‌تجربه شو دارم کمک میکنم گلم فعلا نگی بهتره،اول اینکه استرس ند ...

مرسی عشقم خوبه ک هستی ممنوون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عشقم خوبه ک هستی ممنوون

فدای تو😍🥰

انشالله ب زودی میری و صدای قلب خوشگلش رو‌میشنوی😍🙏🏻

به اگه دوس داری بخوری  میگن خوبه

فدای تو😍🥰انشالله ب زودی میری و صدای قلب خوشگلش رو‌میشنوی😍🙏🏻به اگه دوس داری بخوری میگن خوبه

باش عزیزم ممنون.خام یا پخته فرقی نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خونده بودم مفیده  برای تشکیل قلب 

خودم خام بدم میومد دیگه چندبار کمپوتش کردم

آزمایش هورمونی چیه؟ دکترم نگفت. فقط دفه پیش که اینطوری شده بودم گفت رازیانه دم کن بخور. اگه پریود نش ...

همون هورمون زنانه  تیرویید پرولاکتین 

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

وااای عزیزم .....خدارو هزار بار شکر...خیلی خوشحالم کردی😭😭😭بغضی شدم ...الحمدلله .برای همه تو این دوران دعا کن . برای منم دعا کن یکم چشمام درگیر شدن ...

برای ماهایا پرستو خاطره همهههههه🥺🥺🥺

@فصل_بهار_زیباست    

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

واآی خیلی خوشحال شدم ❤️❤️❤️کاش همتون تک تک بیاید بگید مثبت شده

شاید باورت نشه ولی من روز موعدم بتام ۱۰ بود🥹 تا خدا نخواد برگی‌از درخت نمیفته انشالله تا اخرش هوامو ...

عزیزم دختر نازت بدنیا اومد؟!