2777
2789

رفته بودم عروسی همه دیگه ماشالله بینی عملی هستن

ولی بین این همه آدم فقط دو نفر بینیشون خوشگل بود ریز بود  والا از منم استخوانی بود ولی مثل این دوتا فندق نشده  نمیدونم شانس دارن  یا مثلا دکتر بیشتر براشون مایه میزاره   یا واقعا بینی قبل از عملشون کوچیکتر از ما بوده نمیدونم  منکه تغییری بسزایی تو صورتم نزاشته تازه همه میگن صورتت کوچولوتر شده عمل کردم صورتم بازتر بشه نه کوچولوتر🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی کوچیک و بزرگ اصلا مهم نیست بینی باید به صورت بیاد نباید فقط به بینی تنها توجه کنی بقیه اجزا صورت و حالت فک و فاصله لب و بینی مهمه تو اندازه بینی

من میخواستم بینیمو عمل کنم یه بینی خیلی کوچیک به دکترم نشون دادم گفتم اینجوری میخوام گفت این بینی به تنهایی قشنگه اگه بیاد رو صورتت با توجه به بقیه اجزا صورتت شبیه بیماران سندروم دان میشی و بینی خیلی کوچیک اصلا به صورتت نمیاد پس اندازه بینی بزار به انتخاب خود دکتر

دکترشون بهتر بوده لابد🤷🏼‍♀️

منکه رفتم پیش بهترین دکتر شهرمون  یعنی تمام آرایشگرا و و چنتا پولدارا و آدمای نکته سنج این دکتر رو به من معرفی کردن دیگه ۲۸ تومن هم حساب کرد

بینی کوچیک و بزرگ اصلا مهم نیست بینی باید به صورت بیاد نباید فقط به بینی تنها توجه کنی بقیه اجزا صور ...

درست ولی من تو عروسی ۴۰۰ نفره بودم  ۲۰۰ نفر عملی بودن   بین این ۲۰۰ تا دونفر فقط دماغاشون کوچیکِ فندقی بود یکیش که واقعا خودش قشنگ بود دماغشم کوچولو بود ولی اون یکی فقط دماغش کوجولو بود تازه طبیعی هم عمل کرده بود قوس نداشت عروسم که دیگه بهترین آرایشگاه رفته بود و گریم و کانتور داشت ولی من متوجه شدم بینی عروسم چنان کوچیکی نشده ولی بصورتش میومد  اتفاقا  بحث من سر کوچولو بودنه دماغه 

اون بحثش فرق داره ک بصورت میاد آره افرادی که صورت تپل یا بزرگ دارن  بعد از عمل بینی گونه هاشون برجسته تر میشه و خوشگلتر میشن  همچین افرادی هم بودن تو عروسیه  ولی بین این همه آدم فقط دونفر بینی نخودی و کوجولو داشتن 😞

برای اینکه خودشون هم چهره زیبایی داشتن برای زیبا تر شدن باید چهره زیبایی هم داشته باشن 

نمیشه لولو رو تبدیل به هلو کرد دکتره خدا که نیست 

شما باید قبلش هم زیبا باشی تا بعدش هم زیبا باشی وگرنه زشت تر از قبل میشه

مثلا بینی فیل رو نمیشه به بینی کوچولو تبدیل کرد ک

برای اینکه خودشون هم چهره زیبایی داشتن برای زیبا تر شدن باید چهره زیبایی هم داشته باشن  نمیشه ...

اتفاقا یه نفر  به من برعکسشو گفت 

گفت وقتی یکی بهت بگه خیلی عوض شدی  یعنی خیلی زشت بودی  الان بهتر شدی      نمونه دارم که  برات بفرستم طرف پولم نداشت رفت زیردست یه دکتر ۱۴ تومنی  اونم قسطی   از بس که زشت بود حالا متوسط شده به چشممون خوشگل میاد    

برای اینکه خودشون هم چهره زیبایی داشتن برای زیبا تر شدن باید چهره زیبایی هم داشته باشن  نمیشه ...

تازه من بعد از این تاپیکم بازم تحقیق کردم به این‌نتیجه رسیدم کسی که بینیش کوچیکه بعد از عملم کوچیکتر میشه دختر عمم قبل از عمل بینیش کوجولو بود فقط  عیب داشت  عیباشو رفع کرد تازه با این حال از اونم ایراد میگیرن میگن سوراخاش گشاده 

بعد بنظرم آدمایی که صورت پهن و گوشتی دارن   بعد از عمل بیشتر تغییر میکنن  تا صورتای لاغر و کشیده