بچه ها من پرستار تازه طرحم شروع شده. بخش خون و انکولوژی کودکان کار میکنم. میخوام به خاطر مشکلات خونه دو جا کار بشم که کمتر خونه باشه. خانوادم خیلی اذیتم میکنن راه فراری ندارم. حتی خودشونم قبول دارن که اذیتم میکنن. فقط نمیدونم کشش دوجاکاری رو دارم یا نه. به نظرتون خوبه دوجاکارربودن یا نه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الهی ...این چه کاریه خیلی اذیت میشی انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه که شما راحت به زندگیتون برسین
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
زنده باشی یه مدت امتحان کن ببین چطوره برا روحیت تا وقتی مجردی دو شیفت کار کردن ایشالله متاهل شدی اون موقع یه شیفتش کن همسرت نیاز داره به محبتات و سرحال بودنت😊