2777
2789
عنوان

کار در منزل راحت مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 26 پست
چند ساعت وقتتو میگیره ؟ 

دیگه من چون بیکارم نشستن ام همش.صبح ساعت ۸ تا ۱۱شب.کسایی که خیاطی با دست انجام دادن معمولا دستشون تیزه

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
آدرس دقیق بزارین  خودمون باید بیاریم وببریم روسری ها رو

روزای اول خودتون.بعد که تعداد زیاد خواستین خودم میارم.ولی ضمانت میخام.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روزای اول خودتون.بعد که تعداد زیاد خواستین خودم میارم.ولی ضمانت میخام.

خوب ادرس بدید

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
مثل پس دوز کردن پایین شلوار واینا میمونه بعد چجوریه واسه هر روسری بدوزی پول میده 

روسری بستگی به سایزش.قواره کوچیک دونه ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰.بزرگ دونه ۲۳۰۰.

من شهرک رجاییم اگه بخوام باید چیکار کنم؟

ادرس گذاشتم عزیزم.تشریف بیارید.کارو ببینید

ببخشین مثلا ۱۰۰تا روسری ببریم چن روزه باید تحویل بدیم 

الان دم نوروزه عجله ایه کارها.یک هفته ای داریم و دو روزه.بعضی ها سر دوروز تحویل میدی بعضی ها یک هفته ای.بستگی به خودتون داره تو اون یک هفته چقد میدوزین

الان دم نوروزه عجله ایه کارها.یک هفته ای داریم و دو روزه.بعضی ها سر دوروز تحویل میدی بعضی ها یک هفته ...

سلام اسی 

خونه ما جاده سیمانه 

مشکلی نیس؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

سلام ب کار در خانه نیاز دارم لطفاً اگر کاری سراغ دارین خبرم کنید شوهرم دیکس کمر داره نمیتونه کار کنه 6سال پیش کمرش را عمل کرد دوباره دیکس شده خودم 19سالمه دوتا بچه دارم واقعا ب کار احتیاج دارم  بخاطر الله هم شده اگر کار سراغ دارین بهم خبر بدین 💔😢