2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من همه ش سر میزنم اما کسی نیست سونوانومالی رفتم و معلوم شد نینی واقعا گل پسره😍 نانا جان من ٢١هفته و ٣ روزم خیلی وقته تو دلم تکون میخوره دست بزارم رو دلم محکم میزنه بهش البته اخرشبا فقط بقیه روز هم تکوناش محسوسه
مهتاب جان راستش من بعدسونوآنومالی کلا داغون شدم چون ضخامت NFدو دهم درصدبیشتربود.
دکترم معرفی نوشت رفتم پیش یه دکتر دیگه خلاصه آمنیوسنتز شدم وسه هفته طول کشیدجوابش بیاد.
ولی بازم خداروصدمرتبه شکربعد اون همه دلولپسی جواب آمنیو خوب بود ونی نیم سالم بود.
من همون نجمه هستم اگه یادتون باشه. اون کاربریم گم شد نینیم پسره . بارداری اولمه. انومالی هم هفته 18 رفتم همه چی خوب بود از 18 به بعد دیگه دکتر و سونو و ازمایش نرفتم. شما جلوترین بعد از 18 چکارا کردین دیگه؟
ممنون مهتاب جان.آره واقعاخداروشکر
من فقط سونوآنومالی رفتم آزمایششوبرام دکترننوشته بود میگفت آزمایش اولت خوبه وسنت کمه نیازی نیست.
واقعاخیلی استرس زاست این آزمایش وسونوها.
2810