2777
2789
عنوان

بیاد بگی کی با مادر شوهر مشکلش حادتره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 53 پست
البته یه چیزایی رو نباید ناراحت شد مثل همین کمک کردن توخونه و...خب عروسشونینم انتظاردارن.مادرسوهرمن خودش مادرسوهرشو همش ترو خشک میکرد بخاطر همین از من خیلی انتظارداره
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته انجام بدی منظور بدونن خوبه بخدا من همش کمک میکنم حتی کابینت شونم میرم تمیز میکنم اما بخدا سرحاملیگیم بااینکه طبقه پایین بودن یه لحطه نیومدن انقدم پشتم زر میزنن کع من تازه ۴ تا خواهر شوهرم دارن بدترررررر
چون خودش دختر نداره پیش همه میگه تو بچه دار شی دختر شه باید بدی من بزرگش کنم.جوجه کشی داریم انگار😬😬😬😬
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
عزیزم بهت تبریک میگم ماشالله شوهر فهمیده ای داری این از همه چیز مهم تره راه نجاتت دوریه بهترین راه جدا کردن خونتونه الان که باهاشونی بدون نمیتونی یه زن 46 ساله رو تغییر بدی کلا ما نمیتونیم کسی جز خودمونو تغییر بدیم بهترین راه الانت صبوریه و باور کنی اینا همینین که الان میبینی و باید باهاشون بسازی که اذیت نشی
آرزو بر جوانان عیب نیست.... :)
2810