2777
2789

همیشه تیکه انداختن بهم مقایسه کردن با اینکه شهر غریبم وقتی میرفتم شهرستان سرشون توی زندگیم بود

برعکس همه خانواده های پدری نوه از طرف دختری یعنی دخترزاده شون رو قبول دارن 

من بهترین جایگاه رو از لحاظ اجتماعی و فرهنگی دارم چهره ام هم خداروشکر خیلی خوبه 

بعد دختر عمم نمی‌خوام غیبت کنم اصلا هیچ کدوم از اینایی که من دارمو نداره آنقدر ازش تعریف کردن بزرگش کردن کل فامیل به اسمش قسم میخورن

این چیزا برام مهم نیستا

این که چقدر مغزشون زنگ زده است فقط پسر می‌خوان!

مثلا من به یه سری غذا ها حساسیت دارم وقتی میریم شهرستان دقیقا همون چیز رو درست میکنن برای صبحانه 

منم مجبور میشم برم شیر و کیک بگیرم یا غذای حاضری بخورم

بابام تنهایی بهتریننننن جهیزیه برای همه عمه هام گرفت هی میگن چطور جبران کنید خب با اخلاقتون حرفاتون جبران کنید د  

آنقدررررر غر میزنن که وای پسرم وای داداشمون آنقدر زن و بچش خوراکی میخورن ورشکست میشه!

خب به تو چه تربچه؟

😑

تصمیم گرفتم بزنم همه رو بلاک کنم با هیچ کدومشون صحبت نکنم اه 

نظرتون؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

تاپیک قبلی نصف نیمه اومد مجبور شدم جدید بزنم شرمنده

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو میکتی

دیگه بسهههه 

انقدر آزارم دادن افسرده شدم 

جدیدا توی لباس پوشیدنم گیر میدادن که موهاتو ننداز بیرون از روی حرص اونا بدون شال رفتم بیرون به بابام گفتم دخترتو همین طور ول کن تا چند وقت دیگه توی بغل پسرا ببینیدش😶😶😶😶

بابام گفت دختر منه به تو چ مثلا؟

یعنی دلم خنکککککک شذ

دیگه بسهههه  انقدر آزارم دادن افسرده شدم  جدیدا توی لباس پوشیدنم گیر میدادن که موهاتو نن ...

ایول ب بابات ..اگ‌امکانش .نرو اصلا پیششون .محل نده بلاک کن اگه جایی دیدنت بگو مشغله دارم یا برو سرکار. 

بعد بگو وای خطم عوض کردم راجب شمارت پرسیدن یا بگو وقت مجازی ندارم 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑