2777
2789
یه عروسی خوب باید چیا داشته باشه؟

مهمون پایه وگرنه میشه مثل حنابندون من ک مهمونام خودشونو چس کردن نشستن.

روز بعد ک عروسی بود باهمون ارایشگاه لباسه همون مزون شب قبل همون اتلیه شب قبل انقدر فامیل شوهرم پایه بودن.انقدر خوشگدشت

بهترین اتلیه و ارایشگاهم بری فامیلات باحال نباشن همه بشینن صدحاله.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو انتخاب مهمون دقت کن کسایی رو انتخاب کن که برات آرزوی خوشبختی کنن نه که چشم چرونی کنن پایه باشن و....

رقصت اگه خوب نیست یه کلاس رقص هم برو با همسرت هم تمرین کن آتیش بازی داشته باش به نظرم خیلی قشنگه 

من اگه برگردم عقب یه جشن کوچیک ولی شیک و لاکچری که دوست دارم میگیرم. بقیه هزینه هایی که فامیل به درد نخور میوه و شام و این چیزا خوردن برای خودم خرج میکردم. حالا طلا یا سفر 

خدایا مرسی  
من اگه برگردم عقب یه جشن کوچیک ولی شیک و لاکچری که دوست دارم میگیرم. بقیه هزینه هایی که فامیل به درد ...

منم می‌خوام همین کار رو بکنم جشن کوچیک که هم به شوهرم فشار نیاد هم پایه باشن مهمون ها هم داخل دل خودم نباشه

با این وضعیت اقتصادی 

2810