2777
2789

دوهفته پیش با هزار ذوق وشوق دوتا جنین انتقال دادم یکیش بلاست یکی هم گریدآ،خراش وپی آرپی هم انجام دادم امروز آزمایش دادم منفی شد،خیییلی دلم گرفته التماس دعا...

۹میشه یه صلوات مهمونم کنید تا یه نی نی بیاد تودلم خیییلی منتظرم.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خدا دامنت و سبز کنه عزیزم

ممنونم عزیزم ان شاالله

۹میشه یه صلوات مهمونم کنید تا یه نی نی بیاد تودلم خیییلی منتظرم.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.
ناراحت شدم عزيزم ان شاء الله خدا خودش بزودي يه ني ني سالم و ناز بزاره تو آغوشت  اگر بازم جنين ...

ممنونم عزیزم جنین ندارم

منم 4 روز پریودم عقب افتاد کلی ذوق داشتم ک باردارم بی بی چک زدم منفی بود😔

ان شاالله مثبت میشی عزیزم 

عزیزم بچه داری؟؟یا بارداری اولته؟

یه بچه دارم پنج ساله برلی بچه دوم تلاش میکردم که نشده

ببين ميدونم الان حوصله شنيدن اين حرف رو نداري ولي به محض اينكه تونستي برو مجددا براي پانكچر نا اميد ...

شوهرم دیگه اجازه نمیده،این بار هم به زور وگریه بود هرچند الان خودش خیلی ناراحته که منفی شد

منم ناباروری ثانویه 😭

خیلی بده خیییلی،ان شاالله شماهم به زودی دامنتون سبزشه