2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاربری منم قدیمی بود
ن ترکید دوباره زدم
قبلا تو تاپیک رژیم پسر بودم حدودا از پارسال
با اونا گروه تلگ رام هم زدیم. اول قصد داشتم رژیم پسر بگیرم ک بعد بیخیال شدم
الان بچه های اون گروه همشون مامانن. البته یکی دونفر واسه بچه دوم اقدامن ک حامله نشدن ولی بالاخره یدونه رو دارن. یکی هم حامله شد و سقط کرد. تو همه اونا فقط منم ک حامله نشدم اصلا.... دیگه اونجا نمیرم. دفعه پیش بهشون گفتم ازون کاروان فقط من موندم
ولی توکل بخداااا
ساناز توکلت به خدا باشه .ایشالا که که این تاپیک خیره و مامان میشی .تو باید خیلی امید داشته باشه چون اولین باره پری تاخیر داره و هیچوقتم بیبی اینجوری نشده بود
خداجونم ممنون كه عيدي منو بهم دادي .ايشالا كه نيني صحيح و سلامت بياد بغل مامان بابايي .همه منتظرام به زودي زود مادر بشن
ساناز من فعلا برم شاگردم ده و نیم میاد و خونم شهر شامه ظهر ک رفت شاید باز بیام میبوسمت توکل بخدا یادت نره به این فک کن ک این دنیا محل گذره اصلا چه معلوم ک فردا باشیم یا نباشیم امروز مهمه ک بااااید ازش لذت ببریم
اینم نینی برا همه بچه های گروه .ایشالا خدا نفری ی بچه سالم و صالح به زودی زود به هممون عنایت کنه
خداجونم ممنون كه عيدي منو بهم دادي .ايشالا كه نيني صحيح و سلامت بياد بغل مامان بابايي .همه منتظرام به زودي زود مادر بشن
اسامی ختم کنندگان حدیث کسا : 1. علیا 2. لبخندی ( فرشته داره) 3. ریتا 4. ناهید 5. هستی 6. کوکو (فریبا) 7.نغمه 8. الهام ۹. مادوتا ۱۰. شیما ( اعظم ) ( فرشته داره) ۱۱. آهو ۱۲. مامان ویدا ۱۳. هلنا ( فرشته داره) ۱۴. رنگین کمان ( فرشته داره) ۱۵. مژگان ( فرشته داره) ۱۶. تارا ۱۷ . سارا (فرشته داره) ۱۸. ساهور 19پارمیدا من منتظرم از فردا شروع میکنیم چون تولد حضرت مسیح هستش معجزه ی الهی بچه ها و دوستای گل، هرکی خواست شرکت کنه همین نوشته ی منو عینا کپی کنه و اسم خودشو بهش اضافهه کنه که یه وقت من یادم نره و کسی از قلم نیفته ... ما که از فردا شروع کنیم ... چهلمین روز ختم و اخرین روزش میفته دقیقا شب تولد حضرت زینب (س)
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین