پسرم ۹ سال و نیمه. همه ش از مدرسه برمیگرده میگه کتکم زدن. نمونه ش چند روز پیش بود که از مدرسه برگشته بود خیلی هم گریه کرده بود . منم میگم اگه زدنت تو هم بزنشون، میگه خیلی گنده و قوین نمیتونم بزنمشون.
بعد گریه میکنه میگه نمیرم مدرسه، به معلمشم میگم اهمیتی نمیده.
موندم چیکار کنم
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
وای عزیزم🤭😘پسرمنم همینه. باباش میگه فقط رو مازرنگی خب اونارم بزن. میگه خب میدونم شمارو بزنم شما من ...
😂
آخه دخترمن بزرگ تر از خودشو میزنه ولی پسرعموش که ازش یکسال کوچیکتره رو نمیزنه یا اون بزور اسباب بای های دخترمو ازش میگیره بهش زور میگه دوست ندارم ازالان مظلوم با بیاد
وای عزیزم🤭😘پسرمنم همینه. باباش میگه فقط رو مازرنگی خب اونارم بزن. میگه خب میدونم شمارو بزنم شما من ...
بخدا پسرمنم اینجوریه، وقتی با مشت میزنه یکساعت جاش درد میکنه از بچه ها هم میترسه
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزجان کمکاری از خودتونه بخصوص اگر ابتدایی هست پسر من یکبار گفت فلانی من و لگد زد به معلم و ناطم ...
شنبه حتما میرم مدرسه، ایندفعه میرم پیش مدیرش
خب خوبه چیزه زیادی نمونده از سال تحصیلی حتما مدرسش رو عوض کن
پسرها شرن. مدرسه هم عوض کنم همین شکلیه..
روبروی خونمون فضای سبزه، تابستون بیرون نمیرفت با دوستاش بازی کنه، میگفت اذیتم میکنن ، طوری شده از همه بچه ها دوری میکنه
پسرها شرن. مدرسه هم عوض کنم همین شکلیه.. روبروی خونمون فضای سبزه، تابستون بیرون ن ...
این که شما میگی ک قطعا شکی تون نیست
ولی از نظر من پسر باید دفاع کردن از خودش رو بلد باشه برا تابستون حتماپیگیر باش ی جای خوب برای دفاع شخصی ثبت نامش کن . ولی مدرسه پسرت رو عوض این حتی برای خودش هم بهتره
خودت نرو،خاله ایی عمویی دایی کسی را بفرست دم در مدرسه اگه دیدن دارن میزننش،بچه هارا بترسونه ...
راست میگی منم امتحان کردم جواب داد
منم امسال پسرم یه نهمی خیلی اذیتش میکرد لپاشو میکشید میبردش پیش دوستاش بچه با. زی میکرد
یه روز تو راه خونه خواست خونمونو بلد شه تو راه هی اذیتش میکرد ولی پسرم نذاشت خونمونو بلد شه گفت از میانبر اومدم کمی تو میانبر رفتم بعد الکی بهش گفتم خونمون یکم جلو تره تو تا اونجا برو من از یه جا دیگه میام پسرم گفت دیگه رفت برا خودش منم گفتم تا حواسش نیست سریع برگردم تو مسیر مساله رو به داداشم گفتم داداشم تو آموزش و پرورش کار میکنه رفت بهش گفت اگه یه بار دیگه رفتی سمتش خودت میدونی دیگه از داییش ترسید و یه بارم سمت پسرم نیومد