2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بگو سنگ مفت گنجشک مفت اما اگه ناراحت شد همون ۴۰ خوبه اخه پول اون تو حسابت خوابیده ببین ...

اشتباه نکن عزیزم ایشون هم امتیازش و رایگان در اختیار برادر شوهرش قرار داده لطف کمی نکرده  

برادرشوهرش باید صد و خورده ای میداد از بیرون فقط ی امتیاز میخرید حالا ک امتیاز مفت گیرش اومده ک نباید بز خری کنه سودش نصف نصف عادلانه اس 

من میشناسم طرف پول داده امتیاز از کس دیگه سود ۸۰ درصد داده ب صاحب امتیاز ک ی خیری کرده باشه اون دمش گرم نه برادر شوهر ایشون

برادر شوهر از سادگی بنده خدا سواستفاده کرده اون چهل تومنم میده یکم وجدان دردش بخوابه

هعییی 

بذار این گشنه ها سیر بشن 😒 

چشم شون دنبال کد ملی و حواله مردمه

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi
بیشتر ببینید
به خدا از سال ۹۸ که من گواهینامه گرفتم اینا چشم شون دنبال حواله منه.  بابای منم رودربایسی داره ...

نده بنظرم شاید نامردی باشه اونا هم نامردی میکنن با این ک پولدارن حق چهار نفر دیگه ک ندارن رو میگیرن ب کلک 

اواراق یعنی کسی ک ماشینش داغون باشه توان خرید نداشته باشه ب حرف پدرت گوش نده پدر منم همه رو ب جایی رسوند خودمون هیچ 

تا چند وقت دلخوری میشه بعدش تمام بعدا ک در اومد بهش شیرینی پولشو بدید 

من چی بگم ک شوهرم اصرار کرد ،،همین طوری دوست شوهرم، ب نام من ماشین ثبت نام کنه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مطمعنی اون خواسته خوبی کنه؟

نگفتم خوبی

گفتم این خانوم سادگی کرده

اما حرف زده و اوکی رو بطرف داده

شاید ایشان هیچ وقت شرایط خوابندن پول تو حساب رو نداشته باشه ک بخواد ثبت نام کنه

حالا برادرشوهره گفته پول از من ب اسمت دراومد ی شیرینی میدم

اما چقدر معلوم نکرده

حالا ۴۰ میده

اینم خانوم هم ته دلش راضی ب دریافت ۴۰ حالا ته ته چانه زدنش ۷۰

اصلا ب ۱۵۰ فکر نمیکنه ک بخواد بفروشه