2777
2789

خانما کاش از نزدیک می دیدید مردا چقدر زحمت میکشن محیط بیرون تا یه لقمه نون حلال بیارن سر سفره 

شرکت ما حدود صد تا نیرو کار عملی داره من بالا میبینم که چقدر زحمت می کشن 

بعضیاشون دو شیفت کار میکنن 

عرق چیکه چیکه ازشون میریزه 

روزای تعطیل میان اضافه کاری 

ظهرا که نیم ساعت تایم استراحت هست کف کارخونه گونی میندازن میخوابن 

خانما تو رو خدا با همسرتون مهربون تر باشید من دارم از نزدیک میبینم که چقدر شرایط برای آقایون سخت شده 

دیروز یه نفر بدون در زدن اومد اتاق مدیر عامل  چون عجله داشت خبریو برسونه حواسش نبود بعد مدیر گفت چرا در نزدی  از اول بیر بیرون دوباره بیاره 

یه مرد مسن بود چقدر دلم کباب شد براش 

کمتر غر بزنید توقعتون کم کنید مهربون تر باشید نگید وظیفشه بیاره بخورم رحم کنید

میگن چشام سگ داره   

اکثر خانم ها توی سایت از شوهرشون شاکی هستن به دلایل متعدد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط سختی هست که آدمیزاد ممکنه گاهی هم بد برخورد کنه از کوره در بره 

کسی بیجا میکنه دست بلند کنه روی کسی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اخ که چقدر دلم پره ازش

😡😠

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

عوضش کار خانه ندارن و به نظرم کسی که آنقدر پول نداره که باید این چنین سخت کار کنه، بهتره فعلا زن نگیره تا وضعش کمی بهتر شه

البته کار اون مدیر بیشعورم بد بود

این کاربری برای ۳نفره

ماهم تو خونه کار می‌کنیم بعضیا مونم بیرون ما گناه نداریم بالاخره انتظار داریم از شوهرامون وگرنه همون خونه مامان بابامون میموندیم همون خرج خوردن رو میدن دیگ. حالا شاید از 100 درصدشون 30 درصد ادمای منطقی و خوبی باشن. دختر هم با امید وآرزو اومده خونه شوهر من که خودم نه عروسی گرفتن نه طلایی سه قورت و نیم شونم باقیه