2777
2789

سلام

چرا وقتی تو ایتا عضو کانال جدید میشم یا خودم یه کانال میسازم، تو لیست کانال هایی که عضو شدم یا دارم نمیاد؟ منظورم اینه که وقتی عضو کانال میشم توی لیست نمیاره؟ حتی کانالی هم که خودم ساختم تو لیست نمیاره.... مرده شور برنامه نویسی و نرم افزارشونو ببرن.... اینام عینه خودروهای وطنی یه چیز مزخرف و بی فایده هستن که مجبورمون میکنن استفاده کنیم. نه کیفیتی نه خلاقیتی نه کاربردی هیچی هیچی

اگه مجبور نبودم صدسال از این برنامه ها استفاده نمیکردم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

بروزرسانی کنید

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بروزرسانی کنید

بروزرسانی کردم باز همین مشکلو دارم. نمیشه که هربار کانالی عضو شدم بروزرسانی کنم که!

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

ما از پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنیم و هیچ مشکلی نداریم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
اولا عصبانی نباشید بعدا دوباره عضو اون گروه ها شید ک پاک شدن

میرم داخلشون عضو هستم اما تو لیست نمیاره

بعد از این که عضو شدین اسم کانال یا گروه رو سرچ کنین احتمالا میاد تو لیست. 

ممنون

ما از پیام‌رسان تلگرام استفاده می‌کنیم و هیچ مشکلی نداریم

خب من دور تل.گرام بگردم، خودم دارم

اگه میشد و مجبور نبودم که سمت اینا نمیرفتم

من همچین مشکلی ندارم، گوشیتون آیفونه؟ 

نه سامسونگ a13

بروزرسانی کردم باز همین مشکلو دارم. نمیشه که هربار کانالی عضو شدم بروزرسانی کنم که!

نگفتم که هر بار...

دوباره عضو بشین 

گاهی باید از برنامه بیایین بیرون و دوباره واردش بشین

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻