2777
2789
عنوان

پاسداران بهتره یا سعادت اباد

199 بازدید | 5 پست

دوستان عزیز به نظرتون کلینیک های پوست و زیبایی تو منطقه سعادت اباد بیشتر و بهترن یا پاسداران

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منطقه‌ش ربطی نداره اصولا

ببین کدوم‌دکتر کارش بهتره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

عجب سوالی ؟ مگه اون منطقه یا اون آپارتمان میخواد برات کار انجام بده ؟؟!!

فرض کنیم یه دکتر خوب بشناسی حالا این دکتر اگر توی پایین ترین منطقه تهران باشه یعنی کارش خوب نیست ؟؟!!

آپارتمان که نمیخوای بخری برو بگرد ببین دکتر خوب کجاست