2777
2789
عنوان

تمیزترین وبا سلیقه ترین آدمی که دیدین کی بوده؟تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خانواده هممون تمیزیم شلخته نداریم ولی عروسیمون خیلی باسلیقه و تمیزه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

درسته که از بعضی رفتارهاش خوشم نمیاد اما صادقانه بگم باسلیقه ترین و مرتب ترین فرد در خانه داری که میشناسم خواهر شوهرم 

خونه ی خودش و خونه ی مادرشوهر مرحومم مثل دسته گله

تمام کابینت ها برق میزنن

اگه ۵ سال پیش از یه کمد سوزن برداشتی الان بری همون جا دوباره سرجاشه 

یه ورق اضافه تو خونه ها نیست

مرتب رو تشکی ها همه شون عوض میشن

اما امان از تیپ و ظاهرش

فقط به خونه میرسه

🖤 
درسته که از بعضی رفتارهاش خوشم نمیاد اما صادقانه بگم باسلیقه ترین و مرتب ترین فرد در خانه داری که می ...

دقیقا خاله من، تا حالا یه لباس درستو حسابی تنش ندیدم یه مسافرت خوب نرفته تموم عمرش فقط خونه سابیده

چقدر باسیلقست زنداداشتون واقعا کیف کردم شنیدم🤩🤩

دوست داداشم میره خونشون میگه چرا برای بوفه تون شیشه نمیندازی ؟ بچه کوچیک داری خطرناکه

داداشم میگه شیشه داره که😕 یارو تا نمیره جلو و دست نمیزنه باور نمیکنه😄 بس که تمیز بوده

من خودم خیلی تمیزم تعریف نباشه از خودم ولی خیلی وسواس دارم خونه یا جایی بهم ریخته باشه همه چی ک برمیدارم باید سرجاش بزارم هر روز حموم و دسشویی باید بشورم یخچالم همیشه تمیزه انگا تازه خریدی زدی ب برق کابینتام هیچ وخ نامرتب نبوده هرکی میاد خونم همه جای خونمو میبینن تعجب میکنن ولی خب برا من عادت شده من حتی وقتی خونه مادرشوهرم برم کثیف باشه حالم بد میشه سریع موهامو بالای سرم میبندم شرو میکنم ب تمیز کردن و غر زدن مادرشوهرم همش میخنده عین خیالشم نی 😂😂😂

دقیقا خاله من، تا حالا یه لباس درستو حسابی تنش ندیدم یه مسافرت خوب نرفته تموم عمرش فقط خونه سابیده

آشپزیش عالیه

خونه داری ۲۰

خونش یه جوری تمیزه انکار همین امروز پرده خریدی نصب کردی

اما شلواری که تنش کرده رو دو ساله هر وقت ببینی همون تنشه

نه اینکه نداره ها نه اصلا

به خودش و سلامتیش اصلا اهمیت نمیده

یه جور وسواس تمیزی داره البته شدید نیست که بقیه رو آزار بده فقط خودش

🖤 
اگه بگم خودم میگین اعتماد به سقف. یعنی به یه جزئیاتی توجه میکنم که تو اطرافیان میبینم اصل ...

یکم بگو گلم من سه تا بچه خرابکاردارم خودمم یکم افسرده و تنبلم اونجور که دلم میخاد نیست خونم یکم از کارات بگو یاد بگیرم و انگیزه بشه 😍