2777
2789

چی داشتید؟

راضی بودید؟ پوستت خوب شد؟

من میخواستم یکی تونر هاشو بگیرم

ولی نه میدونم کدوم مدل رو بگیرم نه از کجا گیر بیارم😑

چند تا آنلاین شاپ پیدا کردم سایتن

نمیدونم اصل هستن یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
کلا برند کوزارکس برند عالی ای هست برای هر لاینی از محصولاتش  من امولسیون حلزونشو دارم خیلی عال ...

از کجا گرفتی گلم؟

سایت معتبر میشناسی؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم سایت معتبر واسه کوزارکس پیدا کردی من خیلی دنبالشم ولی پیدا نمیکنم اگر جایی رو سراغ داری لطف ...

خرید نکردم ولی شنیدم سایت addtrolly داره

قطره ای از طلای ناب برای احیای پوست شما

اسنس حلزون کوزارکس، اکسیر جوانی و شادابی، با 96% عصاره حلزون تصفیه شده، دریچه ای به سوی دنیای زیبایی بی عیب و نقص می گشاید. این معجزه ی طبیعی، با نفوذ به عمق پوست، رازهای زیبایی را به شما هدیه می دهد:

• ترمیم و بازسازی: اسنس حلزون، با قدرت شگفت انگیزی، زخم ها و جای جوش را التیام می بخشد و سلول های آسیب دیده را بازسازی می کند.

• آبرسانی عمیق: با قدرت هیالورونیک اسید، رطوبت را به لایه های عمقی پوست رسانده و خشکی و زبری را از بین می برد.

• روشن کننده و ضد لک: عصاره حلزون، با مهار تولید ملانین، لک های تیره و جای جوش را کمرنگ کرده و به پوست شما شفافیتی بی نظیر می بخشد.

• ضد پیری و جوانساز: اسنس حلزون، با تحریک کلاژن سازی، خطوط ریز و چین و چروک را محو کرده و پوستی صاف و جوان به شما هدیه می دهد.

• مناسب انواع پوست: این اسنس، با فرمولاسیون ملایم، برای انواع پوست، حتی پوست های حساس، مناسب بوده و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.

• تجربه ای دلپذیر: بافت سبک و زودجذب اسنس حلزون، تجربه ای لذت بخش از استفاده از این محصول را برای شما به ارمغان می آورد.

کوزارکس، راز زیبایی زنان کره ای:

برند کوزارکس، با سابقه درخشان در تولید محصولات مراقبت پوست، اسنس حلزون را به عنوان راز زیبایی زنان کره ای به جهانیان معرفی کرده است. این محصول، با کیفیت بی نظیر و قیمت مناسب، به انتخابی ایده آل برای تمام کسانی تبدیل شده است که به دنبال پوستی سالم و شاداب هستند.

اسنس حلزون کوزارکس، دریچه ای به سوی زیبایی بی عیب و نقص:

با استفاده از این اسنس، به پوست خود لطافت و شادابی هدیه دهید و از زیبایی طبیعی خود لذت ببرید.

کوزارکس، زیبایی را به شما هدیه می دهد.

#کوزارکس #اسنس_حلزون #زیبایی #جوانسازی #آبرسانی #ضد_لک #ضد_پیری

https://myordinary.ir
من کلی محصول استفاده کردم ب گرد پای کوزارکس نمیرسن مخصوصا اسنس حلزون تونر پروپلیوس شویندش ترمیم کنند ...

تونر پرو پلیوس و رو شما کی ها استفاده می کنید و آیا بعد از زدنش یه کم حالت چسبندگی روی صورت داره؟

تونر پرو پلیوس و رو شما کی ها استفاده می کنید و آیا بعد از زدنش یه کم حالت چسبندگی روی صورت داره؟

بلافاصله بعداز شستشو صورتش اول تونر بزن بله ی کم صبر کن بعد ابرسان یا سروم و در اخر مرطوب کننده