2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
پدر شوهر من عید به عید ۵۰ تومن میده!!یه دونه بچه داره و یه دونه نوه!!کلا ۱۰۰ تومن به من و دخترم میده ...

جان من ؟! شوهرت تک فرزنده ؟! 

وضع باباشم خوبه ولی واسه شما خرج نمیکنه ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ ما خانوادمون حتی پدر و مادرم هم بهم دیگه تولدشونو تبریک نمیگن کجای کاری تازه مارو هم‌تبریک میگن چن سالی یه چیزی میدن چون من خیلی برام‌تولد مهمه و بچگی خیلی بدقلقی کردم تا براسون اهمیت پیدا کرد

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

ما رسم داریم مردا به خواهر و دخترشون عیدی میدن.برا عروس در حد همین ۱۰۰.۲۰۰میدن منم ناراحت نمیشم و مهم نیست برام

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عیدی نوه ها رو به همه یکسان میده. به پسرها و دامادها هم کلا هیچی نمیدن

واااا چه توقعات دختر مگه مثل عروس میشه

تو هم از پدرت بیشتر بگیر 

تو الان خانواده شوهرت مثل خانواده خودت برات میمونن ؟ هرکاری برای اینا میکنی برای خانواده خودتم میکنی 

خدایا شکرت

متوقع نباش

حق داره ک به دخترش بیشتر برسه تا عروس

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
واقعا بنظر من عروس يكي نيست با دختر اخه  مگه اينكه فرهنگشون از اينايي باشه كه همه كار با عروسه ...

نه والا اگه منظورت سر زدن و کار کردنه عروسها و دخترا یکسانن. تازه مریض که میشن میان خونه عروسها میمونن خونه داماد نمیرن