2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار پدر شوهرم درسته؟ توی خانواده شما چطوریه این رسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 173 پست
منم خودم با این قانون مخالفم. کاش ارث همه برابر بشه. به قول شما فرقی هم نمیکنه چون شما از طرف شوهر د ...

دقیقا حرف و مثالی که زدی درسته اگه قراره فرق گذاشته بشه باید در خفا باشه حرکتشون اصلا قشنگ نیست ،حق داری ناراحت بشی ولی از طرفی هم این طوری فکر کن نه میتونی حرفی بزنی نه عکس العملی نشون بدی چون اگه چیزی بگی فکر میکنی آدمی که متوجه نیست  که نباید تو جمع فرق بزاره یا اگه میخواد به دخترش بیشتر بده که اگر هم بخواد حقشه این رو دور از دید بقیه انجام بده  چه جوابی بهت میده یقینا میگه برو از خانواده خودت بگبیر  بهتر بخاطر همسرت و آرامش خودت بخاطر بچت   سعی کنی برات بی اهمیت بشه 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
دقیقا حرف و مثالی که زدی درسته اگه قراره فرق گذاشته بشه باید در خفا باشه حرکتشون اصلا قشنگ نیست ،حق ...

نه من که حرفی نمیزنم از این موضوع چون به قول شما اگه درک کافی داشتن خودشون اینکارو نمیکردن. پس ترجیح میدم کلا روز اول عید نرم که نخوام همچین بی احترامی ای رو ببینم. اگه بعدا عیدی رو دادن که دادن ندادن هم هیچ. من به ۲۰۰ تومن نیازی ندارم اما بی احترامی و تحقیر قطعا منو ناراحت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من که حرفی نمیزنم از این موضوع چون به قول شما اگه درک کافی داشتن خودشون اینکارو نمیکردن. پس ترجیح ...

کاملا حق با شماست  اگه روز اولی نرفتن باعث میشه که دیگه نرنجین همین کارو بکنین چون یقینا آرامش شما از همه چی مهمتره 

نگاه کن من بهت حق میدم واقعا حق داری حساس بشی و ناراحت ولی چند سال عروس این خانواده ای اخلاقشون دیدی ...

دقیقا همین طوره که میگین 

منم خودم با این قانون مخالفم. کاش ارث همه برابر بشه. به قول شما فرقی هم نمیکنه چون شما از طرف شوهر د ...

اگه قانون ارث تغییر کنه دیگه کسی حرفی نمیزنه این از قدیم تو مغز خانواده ها رفته الان رو با چندصدسال پیش مقایسه میکنند 

اتفاقا نباید ناراحت اون چندرغاز عیدی باشی باید ناراحت این باشی که چرا برادرت بیشتر از تو ببره 

خدایا شکرت
نه دیگه تفاوت خوب نیست مگه اینکه دختراشون خیلی بهشون سر میزنند وکاراشون میکنن

ای خواهر  مامان من نمیتونه راه بره تمام کاراش با من و آبجیم....داداشام اونوقت ک مامانم سالم سرحال بود همش طلبکار بودن ج برسه الان هیچ کار  نمیکنن..بعد  ما خودمونو کشتیم ک   ی خونه بگیر نزدیک ما ک با بچه کوچک سخته رفت آمد ب شهر دیگه هزینه زیادمیشه با آژانس بریم بیایم داداشم  گفت نه خونه ب این بزرگی ... ...پدر ما  حاضرنشد زمینشو ب مابفروشه  ب قیمت خود زمین فروخت ب عموم  نصف قیمت   پولشم کمک پسرا کرد برا خونه.خونه اول هم نه .دوم 

مثل این میمونه که استارتر روز مادر مامان و مادرشوهرشو دعوت کنه به همراه بقیه به مادرشوهرش صد تومن بد ...

نه دیگه روز مادر اگر استارتر مادر خودشه شوهر استارتر هم مادر خودشه اون قضیه فرق داره

ولی اینجا عروس با دختر فرق داره منم میگم هروقت عروس دلسوزی کرد برای مادرشوهر و پدرشوهر چشمش دنبال اموال خانوادا شوهر نبود فرق داشت ولی اینطور نیست اگثرا متوقع خونه پدرشون خیلیها نخوردن حالا اومدن خونه پدرشوهر توقع دارن از خانواده شوهر بتیغن یکیش عروس خودمون 

مثل اینکه برادرت بیاد کمتر از مادرزنش به مادرت بده جفتشون مادر هستن و پسر ودختر دارن 

خدایا شکرت
به شما مربوط نمیشه واقعا عیدی دختراش .... عیدی یه چیز دلی هست اینکه به نوه هاش یکسان میده رو خوشحا ...

ارث برابر نیست ولی کار دختر بیشتره ....برا ما ک اینطوره  .بابام  کار داشته باشه ب پسرش  نمیگه ب داماد میگه  بعد سر ارث میگه خوب پسرا دوبرابرن....مامانم هم نمیتونه راه بره من و آبجیم  بهش می‌رسیم 

ارث برابر نیست ولی کار دختر بیشتره ....برا ما ک اینطوره  .بابام  کار داشته باشه ب پسرش &nb ...

انشالله عمر با عزت به پدر و مادرت خدا بده

و تا اونموقع قانون ارث درست بشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
طبیعیه منم درک میکنم این موضوع رو. به خانواده شوهر هم هرچقدر خوبی کنی میگن از جیب پسرمونه و وظیفه ی ...

به بچه هیچ ربطی نداره بچه بره وی بچگی خودش عین بزرگتراش حرف دراز نباشه 

نه دیگه روز مادر اگر استارتر مادر خودشه شوهر استارتر هم مادر خودشه اون قضیه فرق داره ولی اینجا عروس ...

شما همه رو با عروس خودتون مقایسه نکنید خیلیا برعکسن از پسرمیتیغن میدن به دخترا و داماداشون و از طرفی توقع دارن عروس بیشتر از دختر خدمت کنه بهشون قرار نیست همه آدما مثل هم باشن ولی تحقیر کردن پیش بقیه در هر صورت حرکت درستی نیست از بزرگترا بیشتر ازین توقع میره هرچند اکثرا اسما بزرگترن از نظر شخصیتی در حد بچه دو ساله هم نیستن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه دیگه روز مادر اگر استارتر مادر خودشه شوهر استارتر هم مادر خودشه اون قضیه فرق داره ولی اینجا عروس ...

عزیزم چقدر یک طرفه و ناآگاهانه به قضیه نگاه میکنی... یعنی منظورت اینه که روز مادر کادویی که عروس برای مادرشوهر میخره فقط از طرف عروس نیس و از طرف پسر هم هست؟ خب انوقت عیدی ای که مادرشوهر به عروس میده هم در واقع داره به پسر خودش میده چون عروس ادن پول رو میبره خونه پسر. دختر هم میبره خونه داماد. دیگه چه فرقی باید باشه؟

از جیب شوهرم؟ شما خانمی خودت؟ منم دارم هرچی توان دارم توی خونه ی همون شوهر خرج میکنم و بچه شو بزرگ م ...

خوب شریکی باشوهرت .ولی پدر شورهرت دیگ قرار نیست درمورد بچه هاشم عرو سو داماد وشریک کنه

خوب شریکی باشوهرت .ولی پدر شورهرت دیگ قرار نیست درمورد بچه هاشم عرو سو داماد وشریک کنه

عروس و داماد رو شریک نکنه اوکی... به پسر و دخترش یکسان عیدی بده. اینطوری انگار به داماد داره بیشتر میده . شما پول عیدی تو چیکار میکنی؟ میبری خونه یا یه وسیله خونه میخری یا لباس برا خودت و شوهر و بچه ت یا باهاش خرید میکنی برای مهمون داری..‌. عروس هم همون پول رو میبره خونه پسر و همون کارو میکنه

شما همه رو با عروس خودتون مقایسه نکنید خیلیا برعکسن از پسرمیتیغن میدن به دخترا و داماداشون و از طرفی ...

به دخترش دوس داره بیشتر عیدی بده کوچیک کردن عروس نیست دیگه هر کی هوای بچه خودش رو بیشتر داره 

خدایا شکرت