میکرو و فیبروز هر دو خطوط کشیده میشه تو میکرو با دستگاه کار میشه که کاشت قوی تره و ماندگاری بالاتر تو فیبروز کار با قلم دستی انجام میشه ظرافت بالاتری داره اما ریزش رنگشم بالاتره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خط چشمم تا بالای پلکم پخش شده بود ریموو رفتم فقط کمرنگ شد پاک نشد و چشمم حتی عفونت کرد تا حدی که گفتم دیگه کور میشم الان چند وقته پماد زینک استفاده میکنم
ابرو هرچی طبیعی باشه قشنگتره اینجوری خیلی پرنگش کرده برات کاش طبیعی انجام داده بود حیف پولی که دادی بهش دوباره برو پیشش که پاک کنه جای دیگه انجام بده بهش اعتماد نکن
سلام دوستان فروش انلاین دارم از تولیدی و ارسال به سراسر کشور با چندسال سابقه فروش و رضایتمندی مشتریان لباس زنانه ...بچگانه ... ...لوازم خانگی ...کفش دارم داخل واتساپ وروبیکا فعالیت میکنم هرچیزی هم سفارش دادین از همون اول پیگیری میشود تا بدستتون برسه لطفا عضو کانالم بشید و از کارهایم دیدن کنید زیر قیمت بازار و حراجی هم میذارم با کیفیت وجنس خوب لینک کانال واتساپ....https://rubika.ir/hamkarijanan