2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 12325 بازدید | 55 پست

هیچکس از زندگی شما خبر نداره وقتی استخارت برات خوب اومده پس صبر کن.حداقل یک سال به خودت و زندگیت فرصت بده اگه درست شد که شده اگه نشد اون موقع برو.فقط تو این مدتی که قراره فرصت بدی بچه دار نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچکس از زندگی شما خبر نداره وقتی استخارت برات خوب اومده پس صبر کن.حداقل یک سال به خودت و زندگیت فرص ...

عزیزم دوتا بچه کوچیک دارم.به خاطر اونا واستادم چون دلم میسوزه و حیفم میاد.اگه کاری به کار شوهرم نداشته باشم خیلی باهام خوبه ولی اگه یه سوال نابجا ازش بپرسم و از زن دیگه ای صحبت کنم عصبانی میشه و داغون میشم.برا همون تصمیم گرفتم بیخیال باشم خیلی سختمه و هیشکی هم خبر نداره.چندبار استخاره کردم حتی زنگ زدم دفتر مراجع استخاره کردم خوب بوده.ولی میدونی چیه حس میکنم اگه چیزی نگم و کاری به کارش نداشته باشم به احتمال زیاد اون موندگار بشهولی البته فقط صیغه ای باشه.شوهرم میدونه که من چیزی به کسی نمیگم چون خودم گفتم فقط به خاطر بچه هام و آبروم واستادم.و اینکه من به خدا واگذارشده کردم و حالشون نمیکنم انشالله که اون زن تقاص بده

مشکلت چیه برا بچه زن گرفته چطور فهمیدی 

بآور میکنی دقیقا نمدونم ولی از وقتی که فهمیدم مشکلاتمون صدبرابر شده و یه سره بحث میکنیم و من حساس شدم خیلی.شوهدم وقتی میبینه بدتر میکنه.

رابطتون چطوره جنسی؟؟؟ 

معمومیه.ربطی نداره به اون.البته نمتونم دلیلشو بگم ولی دقیق هم نمدونم چرا همچین کاری کرده باور میکنی چهار ساله که زن داره.البته اوایل خودم باورم نمیشد ولی بعد از رفتار و کاراش فهمیدم.از وقتی به روش آوردم اگه تو کاراش حساس بشم دعوا درست میکنه.وقتی مجبورم بمونم باید هیچی نگم

عزیزم دوتا بچه کوچیک دارم.به خاطر اونا واستادم چون دلم میسوزه و حیفم میاد.اگه کاری به کار شوهرم نداش ...

بدترین کاری که ی مرد در حق همسرش میتونه انجام بده به سرت اورده 

حالا بخاطر ابرو هیچی نمیگی؟

ابروی اون با شما؟!

اون اشتباه کرده ابرو ریزی کرده شما ساکتی؟

عزیزم دوتا بچه کوچیک دارم.به خاطر اونا واستادم چون دلم میسوزه و حیفم میاد.اگه کاری به کار شوهرم نداش ...

ان شاالله.خدا نگذره از آدمای خیانت کار

واقعا نمیدونم چی بگم شرایطت سخته واقعا به خصوص اینکه ۲ تا بچه داری پس طلاق گرفتن خیلی کار سختیه برات حتما باید پشتوانه محکمی داشته باشی که بچه ها زیاد آسیب نبینن.زن عموی منم شرایط شما رو داشت ۳ تا بچه داشت.طلاق نگرفت  به روی خودشم نیاورد که عموم همچین غلطی کرده.اون زن از صیغه به عقد دائم تبدیل شد بعدشم ی بچه آورد برای عموم. مواظب این قسمت ماجرا باش ی وقت خدای نکرده کار به جاهای باریک نکشه.خیلی هم خودتو مظلوم و ضعیف نشون نده.اگه کسی پشتت هست ازش کمک بگیر

معمومیه.ربطی نداره به اون.البته نمتونم دلیلشو بگم ولی دقیق هم نمدونم چرا همچین کاری کرده باور میکنی ...

باهاش رابطه نداشته باش مردی ک ایطوره رو نباید بیشش خوابید خرجی و چی میده بهتون 

وقتی بهش گفتی میدونی گفت چی دلیلش 

چطوری فهمیدی 

از رفتار و کاراش.یه جورایی از خیانت و این چیزا که حرف میزدم عصبانی میشد.الانم که باهاش بحث کنم طلبکار هم میشه.میگم حالا که مجبورم واستم باید چطور رفتار کنم که به سمت من برگرده و دوسم داشته باشه.میدونی میخام باهاش خوب باشم و بخندم ولی وقتی میبینم چه کاری در حقم کرده ازش متنفر میشم.ولی مجبورم روی خوش بهش نشون بدم

من با اینکه خیلی شوهرمو دوست دارم 

ولی از اینکه دوباره ازدواج کنه مشکلی ندارم 

فقط خرج من و اون زن رو باید بده 

البته شرعاً و قانوناً ازدواج نکنه نه که بره دنبال ناموس مردم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
ان شاالله.خدا نگذره از آدمای خیانت کار واقعا نمیدونم چی بگم شرایطت سخته واقعا به خصوص اینکه ۲ تا بچ ...

نه این ازین غلطا نمیکنه که عقد دایمش کنه چون خودش هم از ابروش می‌ترسه مطمئنم...واینکه بچه بیاره اصلا...یعنی من اجازه نمیدم که عقد دایمش کنه.الانشم راضی نیستم..میگم بزار باشه شاید خودش برگرده.میدونی از خدا خاستم که فقط بیاد بگه حلالم کن و از من بگذر اون وقت آروم میشم.و نمیخام یه تار مو از سرش کم بشه.چون زندگیمو دوس دارم پدر بچه هامه.فقط از خدا خاستم توی اون دنیا سزای کارشو ببینه.و اون زن هم تو این دنیا به بدترین شکل ممکن تقاص پس بده.و آه و گریه من دامنشو بگیره

من با اینکه خیلی شوهرمو دوست دارم  ولی از اینکه دوباره ازدواج کنه مشکلی ندارم  فقط خرج م ...

واقعااااا.خدا نصیب دشمن آدم نکنه.خیلی سخته.ضربه ای که بعد میخوری از لحاظ روحی و روانی.حالا که تو اینجوری هستی میشه به من قوت قلب بدی که چیکار کمم آروم باشم و بهش فکر نکنم که زندگیم از هم نپاشه