2777
2789
عنوان

بنظرتون خونه بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 64 پست
خونه ساختن بدبختیه اگر خونه ی مورد نظر خونه ی خوبیه و اوکی هست همونو بخر خونه ساختن پیرتو درمیاره

وتی که گل گفتی اونم تو شرایط امروز شب میخوابی صبح قیمت میلگرد و بتن و فوم و ......هزار برابر شده

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره باید زمین و باغ رو بدیم بعلاوه ۶۵۰میلیون پول بنظرم ۶۵۰رو هزینه کنیم رو زمین بهترین خونه رو میسا ...

روند خونه سازی سخته و همینطور قیمت ها، یکی هست داره می‌سازه زیر یک سال میره خونه خودش اگر مشکلی از لحاظ قیمت اینکه اگه بالا و پایین شه قیمت ها و روند خونه سازی نیست بسازید اگر نه احساس میکنید پول تون نمیرسه اگر خونه آماده زیباست و به دل تون نشسته بخرید

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱
اره باید زمین و باغ رو بدیم بعلاوه ۶۵۰میلیون پول بنظرم ۶۵۰رو هزینه کنیم رو زمین بهترین خونه رو میسا ...

نه عزیزم هزینه س ساخت بالاس با۶۵۰ فوقش بتونین تا آجر چینی پیش برین

بنظرم خونه رو بخرین

هزینه جواز و نقشه و شهرداری و اینا کلی میشه

از ۱۰۰مترم ۶۰درصدشو میتونین بسازین مگر اینکه خلاف کنین که اونم یه هزینه ی جدا برای خلافی باید بدین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نه عزیزم هزینه س ساخت بالاس با۶۵۰ فوقش بتونین تا آجر چینی پیش برین بنظرم خونه رو بخرین هزینه جواز ...

این حرفو منی میزنم که تجربه ی ساخت خونه داشتم به معنای واقعی کلمه از پا افتادیم تازه ساختش تموم شد بعد ۳سال

گازم هنوز نگرفتیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔