2777
2789
عنوان

جوش صورتتت😭😭😭😎

135 بازدید | 19 پست

سلام خوبید صورتم افتضاح شده انقدر که جوش ریخته رفتم داروخانه بهم پماد آکونومیس داد زدم همه جای صورتم عین لایه برداره همه جای صورتم قرمز شده یه جا خوندم نوشته بود همراهش باید از ضد افتاب هم استفاده کنی ینی چه جوری اول ضد افتاب بزنی بعد پمادو یا اول پمادو بزنی بعد ضد افتاب از این پماد هم چهار روزه دارم استفاده میکنم نتیجه ایی ندیدم گفتم حداقل تا ده روز استفاده کنم شابد خوب شد چه کنم؟

با این اوضاع خراب صورتت پاشو برو یه دکتر پوست خوب

نه اینکه تو نی نی سایت بشینی دنبال راهکار بگردی

بعدها شاید یک روز،خاک من هم گُل دهد.بعدها هر جا گلی دیدی مرا در خاطر آر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگا اول برو آزمایش هرمونی بده اگه اوکی بود برو دکتر ببین چ درمان بهتره من خودم ۶ ماه راکوتان خوردم باید هرماه آزمایش کبدی بدی که خدا نکرده به بدنت آسیب نزنه زیر نظر دکتر بخوری واقعا نتیجه اش عالیه بعد اونم بتز جوش زیرپوستی زدم لایه بردار دیفرین رو استفاده کردم معجزه کرد ابان صورتم عین آینه اس برو پیش دکتر واقعا اگه مشکلت هرمون نیست شروع کن راکوتان رو واقعا معجزه میکنه

با این اوضاع خراب صورتت پاشو برو یه دکتر پوست خوب نه اینکه تو نی نی سایت بشینی دنبال راهکار بگردی

دکتر خوب پیدا نمیکنم تو شهر خودمون یکی هس ولی به درد نمیخوره خیلی اوضاع صورتم داغون شده 😭😭😭

یکی هم بهم گف شاید هورمونیه برو دکتر زنان اگه درست نشد تا ده روز دیگه میرم متخصص زنان 

دکتر خوب پیدا نمیکنم تو شهر خودمون یکی هس ولی به درد نمیخوره خیلی اوضاع صورتم داغون شده 😭😭😭 یکی ...

شهرتون کجاست ؟ 

بعدها شاید یک روز،خاک من هم گُل دهد.بعدها هر جا گلی دیدی مرا در خاطر آر
نگا اول برو آزمایش هرمونی بده اگه اوکی بود برو دکتر ببین چ درمان بهتره من خودم ۶ ماه راکوتان خوردم ب ...

میخواستم بخرم به بچم شیر میدم اجازه مصرفشو ندارم ضرر میرسونه به بچم 

ولی اگه تا ده روز خوب نشد حتما میرم دکتر زنان