2777
2789
خودت استفاده کردی گلم؟ بنظرم به پوست یه حالت مصنوعی میده هرچند بنظر کاورش خوب ولی فکر میکنم سنگین با ...

آره عزیزم من دارمش

ببین باید کم بزنی و خوب فید کنی کرم پودرتو وگرنه بد میشه

کاربر قدیمیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریمل لانکوم  قیمت جدید نمیدونم چنسال پیش خریدم کرم پودر،مک عالیه  ۸۰۰ تومان ریملم بعد جه ...

عزیزم الان این برات اپشنه ؟!  انقضای ماسکارا ( ریمل) ۶ ماه پس از باز شدن هست نهایت بعضی برندها یکسال 

دقیقا داری سم ب مژه هات میزنی جای ریمل خوب، وقتی انقضاش گذشته 

قد :۱۷۲ ❣️وزن شروع :۸۰ ❣️ هدف اول :۷۵ ❣️ هدف نهایی :۷۰ ❣️تاریخ شروع:۲۵/۱۲/۱۴۰۱
عزیزم این برندهای خاص هیجکدوم تاریخ انقضا ندارن هیچکدومم خراب نشدن  

قربونت برم برندهای خاص روی تاریخ خیلی حساس تر از برندهای فیک هستن

انقضا هم روی جعبه دارن هم روی پکیج اگر جعبه شو دور انداختین شماره روی پکیج رو توی سایت چک کازمتیک یا فرش کازمتیک بزنید براتون انقضا میاره اما محدودیت مصرف روی پکیج حتما هست ک برای ریمل ها ۶ ماهه

و اینکه میگین خراب نشدن چون جنس دوشنبه بازار یا  تو مترو نیستن قشنگم اما انقضاش گذشته

قربونت برم برندهای خاص روی تاریخ خیلی حساس تر از برندهای فیک هستن  انقضا هم روی جعبه دارن ...

من اون تایمی که خریدم از،نمایندگیش گفت اینا هیچکدون انقضا ندارن  تا اخر،عمرن وگرنه مگه خل بودم  اتقد پول بدم  این بارکدی ام که روی جعبه هاش،بود و همرو زدم تو سایتش اصل بود 

صبح بخیر عزیزم  الان استی لادر یک و پونصد شده مک برو بالاتر

حالت خوشه؟ گفتم بالای ۵۰۰

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
من اون تایمی که خریدم از،نمایندگیش گفت اینا هیچکدون انقضا ندارن  تا اخر،عمرن وگرنه مگه خل بودم ...

اون فروشنده بیسواد بوده ب همین راحتی ، عزیزم ی چیز بدیهیه مگه ب حرف فروشندس! برندای لانکوم و مک خیلی های اند نیستن و ب همون اندازه پول میدی اش میخوری هرکسی صورتش براش مهمه و ده ها برابر اینا هم هزینه میکنه چرا باید خل باشه!!!

شما ی سرچ ساده بکنید قطعا نیازی ب توهمات اشتباه فروشنده و افراد نااگاه ندارین ،این مسائل بدیهی رو مگه میشه کسی ندونه هنوز!!!!!!؟؟؟؟