2777
2789
عنوان

نی نی یار برات متاسفم

596 بازدید | 39 پست

چرا نمیشه راحت حرف  زد اینجا در مورد مسمومیت دخترا تاپیک سریع قفل میشه ،در مورد طلا قفل در مورد گرونی قفل ، ما داریم ایران زندگی میکنیم چرا باید واقعیت هاشو انکار کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در رابطه با مسمومیت دانش آموزا که این روز ها همه ازش خبر دارید..

اگه دختراتون رو مدرسه نفرستید چی میشه؟  چه ضمانتی هست که مسموم کردن ها این جا تموم بشه؟ چه ضمانتی هست که از فردا این رویه به دانشگاه ها و سینما ها و مراکز خرید و زمین های بازی نرسه؟ تا کجا قراره بهایی که میپردازیم حضور زنان باشه؟ تا کجا قراره دختر ها و زن هامون رو حذف کنیم؟

با نرفتن دختر ها به مدرسه دارین دقیقا چیزی که جمهوری اسلامی میخواد رو بهش میدیم؛ حذف زن از فضای تحصیلی.

ما کی انقدر به ظلم عادت کردیم که وقتی میشنویم بچه هامون رو دارن مسموم میکنن، راهکارمون حذف بچه هامون شده؟ من اگر دختری داشتم، هر روز هم که شده باهاش میرفتم مدرسه و کنارش مینشستم، اما حاضر نمیشدم از فضای اموزشی حذفش کنم!

اگر از فردا گوشه و کنار خیابون، جلوی پای زن ها گاز سمی بزنن، اون موقع هم تصمیمون اینه که زن ها دیگه داخل خیابون نزن؟ چون با این رویه به زودی اون روز ها هم میرسه!

میخان بترسونن که از طالبان بدتر سر دخترامون بیارن

امروز هم بیش از ۱٠٠مدرسه مورد حمله شیمیایی قرار گرفت.

تغییر تاکتیک دادن و مسموم میکنن و میگن اگه کنترل مدرسه ها دست ما نباشه همون بهتر که هیچکی نره مدرسه

دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه ،چهارشنبه سوری 

کنار هم دیگه هستیم✊🏻

متوقف شده در زمان انشرلی در جزیره و دریاچه قوی سفید ! معتقد به اعتدال در زندگی جز در زمان شادی 😉 💜موهامو سر بحث با آدمای سمی سایت سیاه کردم و نتیجه شد اون َمثَلِ قدیمی ِیاسین تو گوش ......و این جریانا!😢😂تورو خدا با من احساس راحتی نکنید اگر فکر می کنید نیاز به امر به معروف دارم، روم ریپ نزنید فاقد عفت کلامم در این زمینه!

خیلی سادست چون سایت فی ل تر میشه و رفع فی ل  تری منوط به رفت وامد زیاد تعهد دادن و هزار مکافاته 

بعدم چه بحثی چه کشکی همه جا ارومه ماخیلی خوشبخیم گرونی و مسمومیت توهم و هراس اجتماعیه و مرگ بر ابریکا 

نی نی یار طفلک چکار کنه ؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست