2777
2789

چ جوری کنترلشون میکردین؟ موقع خواب و شیر و‌..؟

۱۷یا۱۸ روزشونه دارم میمیرم از بی خوابی خوابشون هم بد موقع س همش نق نق پدیا لاکت و دایمتیکون هم کاری نمیکنه

افسردگی گرفتم انگار همش به مرگم فکر میکنم

😭😭😭😭

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

عزیزم کمکی نداری .باید سریع کارشون انجام بدی همه چیز دم‌دستت باشه نخوای زیاد بلندی بشینی موقع خوابوندم یکی روپات یکی توبغلت

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

گهواره سنتی خیلی کمک میکنه ببندشون به گهواره 

دوا داروها کم و بیش اثر داره زیاد روشون حساب نکن

و حتما سیرشون کن 

ودرآخر صبور باش دوره اش رو باید پشت سر بذاری

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من داشت الان ۵ سالشونه 

اول باید بگم بیایید صبوری کنی تا دوسال سختته 

دوم گهواره سنتی 

حتما حتما عادت به قنداق کنن  معجزه میکنع تو آروم بودن و خواب راحت بچه 

سوم ساعت ۹ شب دیگه خاموشی بزن و سیرشون کن 

به گولو عادتشون بده 

عزیزم  دوقلوهای من ۷ ساله هستن. نوزادیشون تا تقریبا یک سالگیشون خیلی روزای سختی بود.  گهواره بگیر. قنداق  و پستونک . 

منم کمکی نداشتم. دور از خانواده ام بودم. اگه میتونی از کسی کمک بگیر . شده برای اینکه تو روز دو ساعت کافی بخوابی . من یادمه نشسته میخوابیدم‌ یکی تو بغلم یکی رو پام، تکون میدادم 

اما سختیش فقط برای نوزادیشه.. بقیه اش فقط شیرینیه. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

خواهرم داره خیلی سخته من تا یک سالگی کلا خونش بودم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺