2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
من وارد هفته ۱۶ شدم و بالاخره تهوع دست از سرم برداشت، ولی با وجود مشکلات معدم ۴کیلو چاق شدم
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر عمه من افسردگی داره زده به معده و کبدش اونا هم مشکل پیدا کرده .. پسر عمه م سه تا دختر داشت عمم میگفت به خاطر این افسرده شده که پسر نداره اگه پسر داشت اینقدر مریض نبود بازم بچه دار شدن و این یکی هم دختر بود دیگه فکر کنم عروسشو کلا شسته گذاشته یه طرف بیچاره کلی حرف شنیده حتما
واسه منم تا چند روز پیش هر روز داشت بدتر میشد، دیگه نا امید بودم که خوش یهو خوب شد
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
دیشب دیگه بسکه حالم بد شده بود همسرم اصرار داشت بریم دکتر،اصلا چیزی نمیتونم بخورم،با اینکه دارو مصرف میکنم،دو روز خوب میشم اما باز زیاد میشه هر روزم سر وقت دارومو میخورم

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

افرا جان با وجود تغذیه و زمانبندی پسرشون نشد یا هیچ کاری برای پسردار شدن نمیکردن؟
اتفاقا به زن مربوطه درسته دکترا میگن به مرد ولی زنه که باید قلیایی باشه مکنده باشه ارضا بشه قوی باشه مرد که تخلیه میکنه میره
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
دلسا چقدر واضح توضیح دادی دستت درد نکنه من که گرفتم
نه مردتعیین کننده جنسیته مردبایداسپرمش قوی باشه گرمی بخوره سردی نخوره براپسربرادخترم بیشترسردی بخوره اصلا زن مهم نیست پس چرادکترامیگن لحظه ایی که نزدیکی میکنیدهمونجاجنس بچه مشخصه شکلش موهاش و...
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
استارترتایپیکه دیگه نزده احیانا؟ماروفرستاده دنبال نخودسیاه
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
نه خبرش نیست.
2810