2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله ک سالم باشه عزیزم، من هفته ۱۳ام هفته پیش ان تی تشخیص ندادن برام فرقی نداره میگم انشاءالله سالم باشه ولی خیلی دوست دارم زودتر بدونم نینیم چیه
دختر ک داشته باشی... اگه همه دنیا هم ترکت کنن، دخترت باهاته...                عاشقتم دخترکم   
تینا جونم به من هم جنسیت نگفت دکتر،گفت الان فقط حدس و گمانه،هفته شانزدهم گفت بیا بهت بگم،البته دوقلو های من ناهمسانن دکتر گفت یا جنسیتشون با هم فرق داره یا چهره و جثه شون

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

مهدیه چقدر سخت. ان شاءالله زود خوب بشی و بلا ازت دور باشه.
ترانه جون و مهدیه جون و بقبه باردارها ان شاءالله به سلامتی بارداریتونو تموم کنید و نینی هارو بغل بگیرید
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
استارترنیوومد
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
2810