2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گناهکار

وااای من اونو خوندم اولین رمانم بود خیلی قشنگه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
بیشتر ببینید

انتخاب دوم

ادم دزدی ب بهانه عشق

سنگ قلب مغرور

اسطوره

گناهکار

نیم تاج

دوراهی احساس

دختری به نام مروارید

سهره مست

اقای مغرور خانم لجباز

حصارتنهایی من

پرتگاه عشق

عشق ارباب

کانی

ارباب عشق

دریای عشق

اریکا

عمیلات عاشقانه

ازدواج اجباری

تدریس عاشقانه

کاتیا دختر ارباب

جانان عشق

احساس اشتباهی

عشق و اینه

ازدواج به سبک کنکور

عابر بی سایه

بهار رسوایی

دوراهی عشق و هوس

دلم عاغوشت را میخواهد

قرار نبود

جدال پرتمنا

تمنا برای نفس کشیدن

ادم و حوا

درمسیر آب و اتش

راز یک سناریو

پیش مرگ ارباب

ته دیگمو پس بده

میرغضب مهربون

گلاویژ

آدمکش

تب داغ هوس

آیدا و مرد مغرور

محوه شده در ابرها

اگه گفتی من کی ام

بخاطر خواهرم

رویای خیس چشمات

سفر به دیارعشق

کی گفته من شیطونم

عشق و احساس من

ابی به رنگ احساس من

اگرچه اجباربود

رییس مغرورمن

همسراجباری

شوکا عروس جنگل

ازجنس اقلیما

ارباب سالار

مهمان زندگی

تورا درگوش خدا آرزو کردم

ازغرور تاجنون

درعاغوش مهربانی

نذار دنیارو دیوونه کنم

تژگاه

آنتی عشق زهار. پناه بی قراری طلاییه

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
ازدواج اجباری فک کنم ی 7.8باری خوندم ی رمان بود دختره اسمش ترنم بود پسره سروش عااالی بود اینم چندین ...

هکر قلب؟ هلیا و شهاب بودن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بیشتر ببینید
انتخاب دوم ادم دزدی ب بهانه عشق سنگ قلب مغرور اسطوره گناهکار نیم تاج دوراهی احساس دختری به نا ...

نیم تاج عالیه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بیشتر ببینید