2777
2789
عنوان

لیفان x50 دنده اتومات

133 بازدید | 5 پست

دوستان عزیز به نطرتون ماشین لیفان x50 دنده اتومات چجوریه ؟

ارزش خرید داره ؟

یعنی منطورم بعدا خوب به فروش می رسه یا نه ؟

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشینی که تعدادش تو بازار کمه سخت تر فروش میره اگر تهرانی ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

شما توصیه می کنید به خریدش یا نه

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
شما توصیه می کنید به خریدش یا نه

عزیزم من تخصص تو خرید و فروش ماشین ندارم ولی همکارم یه ام وی ام ۱۱۰ داشت قطعش خراب میشد شهر خودمونم با وجود اینکه کلان شهر هم بود گیر نمیومد از تهران سفارش میداد براش بیارن

عزیزم من تخصص تو خرید و فروش ماشین ندارم ولی همکارم یه ام وی ام ۱۱۰ داشت قطعش خراب میشد شهر خودمونم ...

ممنون عزیزم