2777
2789
عنوان

بیاین ببینید چی درست کردم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 39 پست

دلم خواست چقدر خوشگل و کیوته

آفرین معلومه با سلیقه‌ای

منم نیمه شعبان نذر دارم دعا کن بتونم اداش کنم🥲🥲

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشکلن

اما بعدا ک کاغذ شکلات تو دست و پا میوفته گناه نداله؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

چجوری درست کردی؟؟

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
چه خوشگل میشه بگی چجوری؟

فداتشم کارم همینه

با عکس شخصی و متن دلخواه میزنم همیشه

ایندفعه برای نیمه شعبان زدم

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
وووییی چه خوشگله 😍😍 ب منم دعا کن عزیزم

من از طرف خودم دعا کردم برات عزیزم 

شرمنده لایکت کردم که بفهمی دعات کردم 

بد دیدم تو امضات نوشتی لایک نکنید😂 لایکمو برداشتم گفتم برات تایپ کنم بهتره 

توام اگه برات ممکن بودمنو دعا کن به خواسته قلبیم برسم ممنونم ازت✨

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤