به نام خالق مهربانمون
سلام
الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم
بیاید با هم بگیم 👇🏻
1️⃣ در عزاداری ها به صاحب این عزا امام زمان عجل الله تعالی فرجه اینگونه تسلیت بگوییم:
🖤 "آجَرَکَ الله یا بَقیَّهَ الله فی مُصیبَة جَدِّکَ الحُسین علیه السلام" 🖤
ان شاءالله عزاداریهاتون قبول باشه 🌸
این روز ها و شب ها امام زمانمون علیهالسلام خیلی غمگین هستند
2️⃣ لطفا امشب و روز و شب عاشورا برای سلامتی و آرامش قلب آقا امام زمان عزیزمون صدقه کنار بذارید .اگه توان مالی ندارید یا نمی تونید ،،،
حمد و آیه الکرسی بخونید و صلوات بفرستید
3️⃣ برای ظهور و سلامتی و شادی آقا امام زمان عزیزمون خیلی دعا کنید .اولویتتون تو این شب ها دعا برای ظهور باشه بعدش حاجت روایی خودتون ...سپاسگزارم 🌱
4️⃣ در روایتی .داود رقّى مى گويد: در محضر مبارك امام صادق عليه السّلام بودم، حضرت آب طلبيدند و زمانى كه آب را نوشيدند ديدم در حضرت حالت گريه🥺 پيدا شد و دو چشم آن حضرت غرق اشك شد ، سپس به من فرمودند: 🌷 اى داود! خدا قاتل حسين عليه السّلام را لعنت كند؛ بنده اى نيست كه آب نوشيده و حسين عليه السّلام را ياد نموده و كشنده اش را لعنت كندمگر آن كه خداوند منّان صد هزار حسنه براى او می نویسد و صد هزار گناه از او محو كرده و صد هزار درجه، مقامش را بالا برده و گويا صد هزار بنده، آزاد كرده و روز قيامت حق تعالى او را با قلبى آرام و مطمئن محشورش مى كند🌱✅️
دعای این دو امام مهربان ( امام حسین و امام زمان علیهالسلام) بدرقه مسیر زندگیتون ✨️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام 🌸 اگر دوست داشتید برای من و خانوادم دعای خیر کنید تشکر 5️⃣ لینک تاپیکم در امضام هست دعوت شدید. یا_علی# یا_زهرا# یا_حسن# یا_حسین# عاشورا#