2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اورژانسی سالی یکبار میتونی بخوری .....خیلی بشه دوتا 

وگرنه خودتو به فنا میدی

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

۴تا چخبره؟

۱.۵باید یدونه میخوردی

زدی بدن خودت رو داغون کردی

حالا حالاها با پریودی خدافظی کن چون این قرصا پریودی رو بینظم میکنه.من یه دونه خوردم تا دوماه پریود نشدم رفتم سونو کلی دارو و آمپول تا پریود شدم

نکنید این کارو با سلامتیه خودتون.مگه ک‌اندوم چشه که استفاده نمیکنید؟

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
از ترس زیاد خوردم 

وای چه کاری کردی 

من ۱۰ سال پیش نمیدونستم چقدر این قرص بده و توسل یکی دوبار اونم با فاصله بیشتر نمیشه خورد... خوردم ماه بعد ۲۰ کیلو کم کردم رفتم دکتر تیروئید گرفته بودم و بعد چند وقتشم تنبلی تخمدان و بعد هم شد یائسگی زود رس تو سن ۲۲ سالگی 

هر روز صبح ناشتا یه قرص میخورم همش میگم کاش برگردم ۱۰ سال قبل و لب نزنم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بیشتر ببینید
از ترس زیاد خوردم نکنه اثر نکنه الان ۵روز میشه ولی هیچ علائمی ندارن

منم قرص اورژانسی خوردم ولی حالم خراب شد عوارضش خیلی زیاده لطفا دیگه این کار نکن من هم هفته بعدش نشدم سر موعدم شدم یه هفته بعدش ولی ماه بعدش پریود نشدم وکلا ریخت بهم چقدر رازیانه خوردم تا پری شدم

[QUOTE=277531386]اشتباه کردی عزیزم معلومه ک پریود نمیشی وقتی میری داروخونه همون قرصی ک بت میده رو با ...

تو ۱سال ۲بار بیشتر نمیشه استفاده کرد

اصلا خوب نیست

برو دکتر فقط اگه میتونی