بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
خدا خیلی مهربونه و خیلی به ما نزدیکه.
خدا منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم
کارای خوبمون رو بیشتر کنیم
از گناهانمون استغفار کنیم.
به رحمت بینهایتش و اجابتش، مغفرتش و لطف و کرمش امیدوار باشیم.
اونوقت میبینیم خدا باهامون چِها که نمیکنه از مهربانی بینهایتش!
بهشت، مظهر رحمت واسعه خداست، و سزاوار ارزش وجودی انسان است كه در سايه رحمت واسعه الهی قرار گيرد.
از اين رو مولای متقيان علی عليه السلام، ثمن و بهای حقيقی نفس انسان را بهشت میداند و میفرمايد آن را به كمتر از بهشت نفروش.
نهج البلاغة: حكمت 456.
خدايی كه خود را در قرآن، مهربانترين مهربانان و رحمان و رحيم و كريم و غفور و عزيز و ودود و ملك و قدوس و لطيف و صاحب فضل و قبول كننده توبه ستوده است.
عبد نبايد از لطف و عنايت و رحمت پروردگار عالميان نا اميد باشد؛
چرا كه او با وجودی قدسی و پروردگاری مهربان و كريم روبروست؛ كسی كه هر گناهكاری را به توبه دعوت میكند تا او را بيامرزد، و هر ورشكسته ای را میخواند تا ورشكستگیش را جبران كند، و هر دردمندی را دعوت میكند تا درمانش نمايد.
شخصی به يكی از سالكان راه دوست گفت: من دامن به گناه آلودم، آيا گمان میكنی كه مرا بپذيرند؟ گفت: وای بر تو، خدا اعراض كنندگان و پشت كنندگان به حق و حقيقت را می خواند، چگونه ممكن است از در خانه اش كسی را كه به حضرتش ملتجی شده و به او پناه آورده براند؟!
مرحوم «ابن فهد حلی» در كتاب عدّة الداعی روايت كرده:
هنگامی كه حق تعالی موسی عليه السلام را به سوی فرعون فرستاد تا او را (از گناهانش) بترساند، به موسی عليه السلام فرمود: به فرعون بگو كه: من به عفو و آمرزش و گذشت (از عيوب) و بردباری (نسبت به گناهكاران و اجابت دعای گدايان)، بيشتر از غضب و عقوبت شتاب میكنم.
عدّة الداعی: 145؛ بحار الأنوار: 13/ 63، باب 2.
آری، معامله او با اهل توحيد جز با فضل و احسان نيست و نبوده و نخواهد بود.
كسی كه به يگانگیش شهادت دهد و تا اندازه ای به خواسته های حضرتش جامه عمل بپوشاند، مورد لطف بیكران و رحمت بینهايت قرار خواهد گرفت و با لطف و كرمش با آنان معامله میكند.
خدای مهربان، با كمترين دستآويزی، دريای رحمتش را به سوی بنده اش سرازير میكند، و او را از همه طرف، مورد لطف و محبّت قرار میدهد.
مهر و محبّت الهی را چگونه میتوان درك كرد و مقام رحمتش را چگونه میتوان بر غضبش مستولی ندانست در حالی كه رحمت او همه چيز را فرا گرفته است؟
«يَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَهُ،» (دعای عرفه).
رأفت و رحمت حضرت حق تمام عالم را فراگرفته و ريزترين موجودات عالم تا با عظمتترين آنان مشمول رحمت حقند.
چه جای نا اميدی است از خدايی كه برای نجات بنده اش دنبال بهانه ای است هرچند كوچك.
احسان و فضل حق نسبت به همه موجودات به ويژه انسان، فراگير است و سفره رحمت بینهايتش گسترده، و لطف و مهربانی و كرمش برای همگان آماده است.
درگاهش درگاه نوميدی نيست، و پيشگاهش پيشگاه بخل و طرد كردن نمی باشد.
فضل و جود و كرم و بخششش دائمی است و دست عطايش برای عطا كردن به همگان باز و چشم انتظاريش برای روی آوردن بندگان به درگاهش هميشگی است.
من کتابی دارم در کامپیوترم که در سال 97 با خدا عهد کردم که منتشرش کنم.
و بفرستم برای هر کسی که دنبال مغفرت و رحمت و محبت و اجابت الهی میگرده!
هدف آفرینش رسیدن به رحمت واسعه خداست
خدا ما رو آفریده تا کانال رحمت بینهایتش در این عالم باشیم!
لطفا کتاب رو بخونین و ممنون میشم اگه حال دلتون خوب شد به من هم خبر بدین و من رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایین!
ممنون میشم برای هرکس نا امید شده یا دلش شکسته بفرستین تا حال دل همه خوب بشه و دوباره به آغوش پرمهر الهی برگردند.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611