2777
2789
عنوان

روش خوابوندن شیر خوارها

182 بازدید | 20 پست
دوستان دختر من یه هفته دیگه پنج ماهش تموم میشه.شبها از ساعت 7 میتونم بخوابونمش.وعده اول رو معمولا 5 ساعت میخوابه و بعد سه ساعت و بعد تقریبا هر یه ساعت بیدار میشه چون با عرض معذرت میخواد پی پی کنه و چون تو خوابه گریه میکنه.چشاشو باز نمیکنه و خیلی مشکله.روزهم در حین شیر خوردن میخوابه و در بهتربن حالت میتونم بزارمش روپام و مدام تکونش بدم.به هیچ عنوان نمیتونم بزارمش پایین و واقعا سخته.از اونجایی که داره به شش ماه نزدیک میشه و میخوام اتاقشو جدا کنم میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم و اولا که روزا بتونم در حین خواب از خودم جداش کنم و دوم اینکه مشکل خواب شبش و شیر خوردنهای مکرر و زور زدنش رو حل کنم.ضمنا من از چهار و نیم ماهگی غذا رو شروع کردم. واقعا ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بزارید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان باز هم بیایید تجربیاتتونو بگید ولی من میدونم بچه تو این سن حتی بدون شیر شب میتونه بخوابه.یعنی اگه بیدار میشه گرسنش نیست و عادت کرده.بیشتر مشکلم با خواب روزه.
سن جداخوابی 14 تا 18 ماهگیه. الان اصلا خوب نیست.چون هم از نظر نیازهای جسمیش مثل شیر خوردن بهتون نیازمنده و هم از نظر عاطفیش. از نظر روانشناسی کودک،سن جداخوابی 14 تا 18 ماهگیه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
2810