2777
2789
عنوان

افسردگیم داره بچه هامم نابودمیکنه😣😔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 26 پست

به مشکلاتت فکر نکن 

یه هدف تعیین کن واسه خودت مثلا من که زایمان کرده بودم همش گریه میکردم همش افسرده تا ۵ماه دارو هم نمیخوردم میترسیدم واسه بچه بد باشه شیر میدادم 

بعد تصمیم گرفتم لاغر بشم حلقه میزدم پیاده روی میرفتم همون لاغر شدن بهم انگیزه داد 

همه آدما تو زندگی مشکلات دارن یه عده کمتر یه عده بیشتر چاره ای نیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنت کنه مادرشوهرا رو  اه  

روزگارجبران میکنه فقط بایدصبرداشنه باشیم مال من تادوسال خواهروبرادراش باهاش سرسنگین بودن سرارث خونه همچین بهم افتادن کلی فحش نثارش کردن،اه واشکهای من موقع زایمان بعددوسال دامنشوگرف،فقط بسپارعزیزم بخدااااامهربون

افسردگی تموم انرژی آدمو میگیره واسه هر کار راحتی باید به زور خودت رو هل بدی تا انجامش بدی اولش خیلی سخته ولی وقتی چندتا کار رو تموم کردی کم کم روحیه ت بر میگرده البته باید دکتر هم بری بخاطر بچه هات بیشتر

مادر من افسردگی داشت ما بچه ها خیلی داغون شدیم همیشه حسرت به دلم مونده بود یه بار مامانم به چیزی ذوق کنه یا بخنده

ما دوباره سبز می شویم...
روزگارجبران میکنه فقط بایدصبرداشنه باشیم مال من تادوسال خواهروبرادراش باهاش سرسنگین بودن سرارث خونه ...

منم  دو ماه اخر بارداریم کاری کرد  هر روزم گریه بود  بعد زایمان   برای دهمم کاری کرد با یه حرف  شوهرمو انداخت با من دعوا  خدا نگذره ازش  من که نمیگذرم  اخه میدونی فقط به من بد نکرده  اون یکی جاریامم خون گریه میکنن از دستش  ولی این همه سال به اونا بدی کرده  هیچ بلایی سرش نیومده  الانم که  سیمش گیره رو من عروس اخر میخواد پدر منم در بیاره عین اونا   الان سه هفته است هر روز سوهرمو پر میکنه ما هر روز دعوا داریم  همشم تو کلاس قران  مسجد نمازه  الهی همون قران بزنه به کمرش  

منم  دو ماه اخر بارداریم کاری کرد  هر روزم گریه بود  بعد زایمان   برای دهم ...

پس مث مال منه،چقدریاکاذزیادشده،چقدباهم همدردیم،عیب نداره گلم ماخداروداریم،تازه مال من مکه حج واجب رفته همش میگه خداکنه اعمالم برام بمونه

پس مث مال منه،چقدریاکاذزیادشده،چقدباهم همدردیم،عیب نداره گلم ماخداروداریم،تازه مال من مکه حج واجب رف ...

وای دقیقاااااا همیشه میگه این دنیا به درد نمیخوره ادم کازی بایدبکنه اون دنیاشو داشته باشه همیشه تو دلم میگم اخه تو اون دنیاتم نداری  حروم زاده  بببین انقدر اذیت میکنه زیر زیرکی  گریه منو در میاره    مامانم دوست داره جرش بده    پسرشم  بچه ننه  تا ننه اش حرف بزنه انگار ایه نازل شده   چندتا پسرن  همشون همینن   نمیدونم چیز خور کرده پسراشو  قشنگ مشخصه😆   

همشم غیر مستقیم به من که چادر نپوشیدم   هی میگه بی حجابی حالا لباس پوشیده دارما ولی  هی میگه  اره دختر فلانی با مانتو میگرده بی حجابه خجالتم نمیکشه 

وای دقیقاااااا همیشه میگه این دنیا به درد نمیخوره ادم کازی بایدبکنه اون دنیاشو داشته باشه همیشه تو د ...

وااای خدامادرشوهرمن دختربی حجاب مانتویی میبینه میگه خدالعنتش کنه ،منم یکبارفقط گفتم شایدهمین ازماچادذیهابهترباشه باطنش دیگ ادامه ندادم گفتم بایدحق الناس فقط بگردنمون نباشه باورکن اگ ادامه میدادم نوک نوکیم شایدمیکردچون غیرمستقیم منظورموبهش فهموندم

وااای خدامادرشوهرمن دختربی حجاب مانتویی میبینه میگه خدالعنتش کنه ،منم یکبارفقط گفتم شایدهمین ازماچاد ...

جاربم نیستی احیانن 🤣🤣 مادر شوهرامون انگار یکین     خیلی سعی کردن منو چادری کنن انقدر شوهرمو انداخت به جونم گریمو  در اورد منم گفتم  از اول چشم داشتین میخواستین دختر چادری بگیرید   اون یگی جاریام همه چادرین یا شدن  چادری  به اجبار      یه سره گیره نمازتو خوندی  بخون    خب دلم نمیخواد بخونم به تو چه