2777
2789

تخمدانام انگار میخاس بترکه گفتم شاید طبیعیه آخه دکتر میگ این دردا طبیعیه ۱۷ هفته هستم دوقلو باردارم دیشب شوهرم گف آماده شو ببرمت دکتر نرفتم خاکتوسرم نصف شب دیدم یچیزی ازم با فشار اومد رفتم دسشویی دیدم خون هس اونم چجور😭😭😭😭 همونجا شوک وارد شد بم باورم نمیشد شوهرم انقد گریه کرد گف چیشد ک اینطور شدی آورد بیمارستان گفتن هردوجنین مرده و باید سقط کنی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤 بمیرم براشون یکی دختر بود یکی پسر 

با اینک دوتا بچه شیر ب شیر کوچیکم دارم ولی خیلیییی ناراحتم ۴ ماهم بود 

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀

دیگه کاریه که شده قسمت اینجوری بوده تو تقصیری نداشتی اونا عمرشون به این دنیا نبود 🖤

ولی خب عزیزم تو که سنی نداری به نظرت ۴ تا بچه زیاد نبود ؟ تو هم حق زندگی داری هنوز ۲۰ سالته .. ۴ تا بچه بزرگ کردن که راحت نیس ... برا خودت و بدنت ارزش قائل باش میدونی بدن چقد تو بارداری ضربه میبینه .. دو تا بچه هم داری دیگه ... 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
دیگه کاریه که شده قسمت اینجوری بوده تو تقصیری نداشتی اونا عمرشون به این دنیا نبود 🖤 ولی خب عزیزم ت ...

میدونم ولی ناراحتم خیلیییییی

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید