2777
2789
پسرم 25ماهشه و میخوام از شیر بگیرم طبق کتاب ریحانه بهشتی اعمال رو انجام دادم ولی نمیدونم کلا یهو شیر رو قطع کنم؟؟؟
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا منظورم این نیست که زمانش کی بوده.خودم صلاح دیدم این زمان اقدام کنم.میگم یعنی باید یدفعه قطع شه یا نه؟
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
کم کم باید بهش غذایی که میدی رو یکم از شیر خودت توش قاتی کنی که مزش کم کم فراموش بشه مثلا اگه فرنی بهش میدی چندقطره ام از شیر خودت بچکون توش
توبه آن می ارزی که اسیر توشوم و به یمن نفست آنقدرزنده بمانم تاکه پیرتوشوم.... همسرم.....
تاالان اگه روزی مثلا ده ساعت شیر میدادی باید بکنیش ششی ساعت یا اگه شبی دوبار بود بکنیش یه بار خودت سختی میکشی یه ماه تا بیاد فراموش کنه
توبه آن می ارزی که اسیر توشوم و به یمن نفست آنقدرزنده بمانم تاکه پیرتوشوم.... همسرم.....
واسه بعضی بچه ها یهویی بهتره.من شیرروز رو قطع کردم.به سینم دارچین زدم اومد خورد از طعمش بدش اومد.هربار میومد بدش میومد.ولی تو خواب که خوابش سنگین بود بهش دادم.ولی خوب سیرش کن.تا یه مدت واسه خواب بد قلقلی داره ولی انقدر غر میزد تا یاد گرفت بدون سینه بخوابه
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
اول از هر دو سینه کامل شیر خورد و سیر شد بعد به یه انار سوره یس خوندم و چون خود انار رو نخورد آبشو گرفتم و بهش دادم و سر سینمو صبر زرد زدم و دیگه بهش شیر ندادم با همون یه بار دیدن سینه ام دیگه تموم شد