2777
2789

سلام گلودرد دارم بدنمم بی جونه انگار همه استخونام شکسته نمیدونم چی باید مصرف کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری دکتر ویروس جدیده وخیلی داروهای قوی می دن ما بگیم حتما برات ضرر داره .تب و بدن درد هم بعدا میاد

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

آب نمک قرقره کن خیلی خوبه 

شیر ولرم و عسل 

مایعات گرم فراوان 

آب هویج آب سیب

سوپ گرررررم با هویج و مرغ و  اخرش گشنیز یا جعفری بریز

با ليمو ترش تازه

آبلیمو عسل هم خوبه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

آب نمک رقیق غرغره کنید

آب ولرم و آبیلمو عسل اگر براتون بد نیست بخورید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
کاش بتونم بلندشم از جام کارایی ک گفتینو انجام بدم

ان شاءالله زودتر خوب میشی 

یه چیزی بخور جوون بگیری 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
الان تو نت سرچ کردم قطره چشمی هستش که

قطره بینی 

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم