چند سال وسواس فکری دارم مشاوره و روانپزشک رفتم تاثیر نداشته بدترم شدم ، افکار دور از جون مرگ و میر و ترس از دست دادن دارم !خواستم واسه بچم اسم انتخاب کنم وسواس گرفتم رو اسمای مختلف تا ۹ ماه!الانم که به دنیا اومده اسم براش گذاشتیم منتها رو همون اسم وسواس گرفتم نکنه اینو گذاشتیم من فکر منفی کردم اتفاق بدی براش بیوفته یا وسیله ک براش میخرم اینجوری میشم خیلی اذیت شدم چند ساله
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر بار فکر منفی اومد یک ساعت بخصوص از شبانه روز رو در نظر می گیریم و مثلا می گیم ساعت 6 عصر . تا ده دقیقه هر چقدر خواستم به همه چی فکر می کنم . اما الان حق ندارم . ساعتش 6 عصره
شما میگی این افکار من صد در صد اشتباهه؟ ینی اتفاق بدی واسه بچم نمیوفته؟
معلوم که نمیفته ،این فقط یه فکر ،زاییده ذهن ،قرار نیست هیچ اتفاقی بیفته مثلا چند روز پیش فکر کردی و نیفتاد یروز گفتی چهل دیقه دیگه میفته و نیفتاد هر روز همینو میگی و هیچ اتفاقی نمیفته ،میدونی چرا ؟چون اصلا قرار نیست اتفاقی بیفته این فقط یه فکر فقط فکر
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اره عزیزم یا برو پیش روانشناس یا روانپزشک ،نهایتا چند جلسه روان درمانی میری خوب میشی
حالم عجیب خرابه مخصا رلم ولم کرد تشدید شد 🙂💔
روحه من چند وقتیهمرده..💔 دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤🩹🙂
من در همین حد میدونم ک باید مخالف افکارت عمل کنی اگه زندگیتو دوست داری بچتو دوست داری همین فردا برو ...
اتفاقا اصلا نباید با افکارت بجنگی.باید بزاری افکارت بیان و برن و تو فقط نگاشون کنی.باید فک کنی مغزت ی رادیو شکستس ک هر لحظه داره حرف میزنه و خاموشم نمیشه.باید یادبگیریم ک حرفای ذهنمونو ببینیم اما بهشون گوش ندیم و عوضش خودمونو درگیر کارا و افکار مثبت کنیم.نباید تلاشی برا حذف افکار منفی کنیم چون مقاومت بدترشون میکنه
طبیعیه عزیزم چون خیلی ناراحت بودی و احساس افسردگی داشتی احتمالا اضطراب و استرس و وسواس فکری و همه اینا باهم ادم رو درگیر میکنه یه مدت ،فقط نشین همش غصه بخور نزار. افسردگی شدید بگیری که زندگیت خدایی نکرده با دست خودت خراب میکنی.یمدت برو دنبال فعالیتا شاد مث ورزش و یوگا ،کوهنوردی و ...نمون تو خونه فکر نکن بهش
با خودم میگم بدتر از من وجود داره ینی ممکنه بدتر شم بعد نیگا میکنم میبینم چیزای جدید افکار جد ...
عزیزم این افکار بخاطر همون استرس و اضطرابی که داری میاد سراغت ،من از تو بدتر بودم بخدا ،البته علائم ما اگه که صد در صد خوب نشه ولی نود درصد خوب میشم ،فقط باید ابهت اون فکر تو ذهنت بشکنی مثلا فکرا منفیت بنویس بعد فرداش که باز مینویسی میبینی اون اتفاقی که دیروز فکر میکردی میفته اصلا نیفتاد.بعدم بخاطر هورمون استرست و بدنت که رفته تو حالت جنگ و گریز این فکرا میاد ،از پایه شروع به درمان کن ،خدا تا نخواد یه برگ از درخت نمیفته ،زندگیت بسپار بخدا
خودت کامل بهتر شدی ؟ چقد خودت تونستی ب خودت کمک کنی؟من خیلی تلاش کردم منتها نمیدونم چرا بدتر شدم&nbs ...
من خداروشکر تا حد زیادی بهتر شدم ،خودم خیلی زجر کشیدم خیلییییی،متخصص اعصاب و روان رفتم دارو خوردم یوگا ورزش رژیم نماز دعا و روان درمانی ...هزارتا کار که فقط افکار مزاحم رهام کنن.بخاطر همین میگم شماهم خوب میشد مطمن باشید