2777
2789

اگه با لتروزول و کلومیفن و امپول دوقلو دارین یادتونه چن تا فولیکول و چه اندازه ای داشتین؟

دخترم پسرم و همسرم همه زندگیم

من تجربه ندارم 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ماه سوممه که دارو میخورم

ماه اول لترو خوردم با امپول یدونه فولی ۲۱ داشتم و باردار نشدم

ماه دوم هم لترو خوردم ولی کلا فولیکول نداشتم

ماه سوم لترو و کلومیفن رو با امپول با هم استفاده کردم چهار تا فولیکول ۲۳،۲۱،۱۹،۱۵ داشتم که اقدام کردم و الان منتظرم

لتروزول خوردم همیشه یه تخمک بودم بعد اون دوتا  یکی17 بود یکی 21 سایزش اما یکیش بیشتر نگرفت&nbs ...

تنبلی داشتین؟ شوهرتون ازمایش اسپرم داده بودن؟ مشکلی نداشتن؟

من الان ماه سوممه که دارو میخورم ماه اول لترو خوردم با امپول یدونه فولی ۲۱ داشتم و باردار نشدم ماه ...

چهار قلووووو😍😍😍😁😁😁😁

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
تنبلی داشتین؟ شوهرتون ازمایش اسپرم داده بودن؟ مشکلی نداشتن؟

نه همیشه فولیکول سایز مناسب داشتم دوبار اقدام کردم نگرفت دفعه سوم با این قرص اقدام کردم آمپول هاس سی جی هم میزدم تازه😑

فک‌نکنم بگیره😂حالا یکی بشه اون سه تاش پیشکش

هر چی صلاحه عزیزم 😍😍

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
نه همیشه فولیکول سایز مناسب داشتم دوبار اقدام کردم نگرفت دفعه سوم با این قرص اقدام کردم آمپول هاس سی ...

منم هاش سی جی و هاش ام جی میزدم

ولی این ماه خوب بود تعداد تخمکا