2777
2789
عنوان

امکان اشتباه در ازمایش خون جنسیت هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32096 بازدید | 80 پست
من تبریز دادم فرستادن ازمایشگاه مندل نه بیمه نمیده ازاده جوابش بعد ۷ روز اومد

هزینش چقد شد 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سه تا خواهر دارم مادرپدرم پسر میخواستن و من دختر شدم 

یعنی الان شمارو دوست ندارم  شاید فکرتون اینه عزیزم  چون بچه آخری همیشه عزیزه  حتی اگه دهمین دخترباشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
زود ازمایش دادی من دقیق سر سه ماه دادم تازه باز غلط از اب در اومد  ومن عاجزانه میخوام چون خودم ...

این آزمایش رو تو۸ هفته میدن احتمال خطاش هم خیلی کمه

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

چون ژنتیک رو بررسی میکنن درسته

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
یعنی الان شمارو دوست ندارم  شاید فکرتون اینه عزیزم  چون بچه آخری همیشه عزیزه  حتی اگه ...

نه گلم باز بعد منم باردار شد مادرم و بالاخره پسر شد 

بابام همیشه میگه کاش تو هم پسر بودی داداشت تنها نبود 

فقط لبخند بزن 🫶🏻