2777
2789

دروغ گفتم که بیاین، توروخدا دعوام نکنین با شوهرم مشکل دارم و خیلییی سعی کردم که درست بشه ولی واقعا درست بشو نیست، خیلی دارم عذاب میکشم الان ۴ساله، یه بچه ام دارم خودم ۲۱سالمه، خیلی اذیتم می‌کنه و طلاق بده ام نیست باز میگه بچه می‌خوام ایناام به کنار که چند وقته ترسه بچه افتاده تو دلم شبو روز ندارم... الان فقط دلم میخواد ازاین زندگی بذارمو برم روانم بهم ریخته، واقعا میشه که یه طلسم بگیرمو همه چی تموم شه واقعیت داره ؟

اگه میدونید بگین ،تروخدا نگین برو درخواست بده مهریه بزار اجرا فقط بگین همچین دعا یا طلسمی هست و واقعیت داره؟

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره هست 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
بیشتر ببینید

نه عزیزم 

خدا از این کارا بدش میأد 

فقط با سیاست و برا رضای خدا بمون و زندگیت رو با عشق بساز 

انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بیشتر ببینید

طلسم درست بود که همه میرفتن طلسم میکردن خوشبخت و شاد میشدن . چرا بدبخت بشن ؟ 

:( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من ندیدم تو عمرم کسی بره دعا و طلسم و فلان بگیره زندگیش بهتر شده باشه

روزی صدها تاپیک میزنن همینجا ک نکنین بدبخت تر میشین

تو وقتی خدارو داری چرا از غیر کمک میخوای دختر

چله بردار دعا بخون نذر کن تا به بهترین خیر زندگیت برسی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
خودتو درگیر این دعا و طلسم اینا نکن عاقبت نداره

واقعا نمیتونم دیگه تو این زندگی بمونم...

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
نه عزیزم  خدا از این کارا بدش میأد  فقط با سیاست و برا رضای خدا بخون و زندگیت رو با عشق ...

نمیتونم هزارم یک دلیل دارم واسه ی جدایی اگه تو این زندگی بمونم اخر یه دیوانه ی افسرده میشم

من ندیدم تو عمرم کسی بره دعا و طلسم و فلان بگیره زندگیش بهتر شده باشه روزی صدها تاپیک میزنن همینجا ...

😔😔😔

واقعا نمیتونم دیگه تو این زندگی بمونم...

وقتی به پشیمونی و آوارگی بعش فکر کنی 

مسکونی و میسازیش 

با توکل بر خدا و

یاری گرفتن از خانم فاطمه زهرا علیهاسلام 

این ارزش داره 

نه نابود کردن برا نفس و شیطان

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بیشتر ببینید