2777
2789
عنوان

ابروم رفت نه؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 105 پست
دوستم رو پام خوابش برد تو خواب چوسید باورت میشه؟تا اخرین لحظه بوشو کشیدم تو دماغم.خواب بود نمیشد بدم ...

بعد وقتی بیدار شد بهش گفتی چسیدی؟😂😂

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
داداشم وقتی کوچیک بود ب فاطی میگفت شاطی😂دیگه تو دهن همه همین مونده و شاطی صدام میکنن

من اسمم فاطمه اس 

داداشم بهم میگفت پادینه😂😂😂

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتماد به نفس داشته باش.نه نرفته. خودشون اکثر اوقات دهنشون بو میده عرق بهتره❤️❤️❤️❤️

یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫انقققققد بو میداد ک حالم بهم میخورد😣😣😣😣😣

رومم نمیشد بهش بگم اخه😂😂😂

صپا ک باهاش حرف میزدم مقنعمو میگرفتم جلو دماغم میگف چرا اینطوری میکنی؟میگفتم نمیدونم همیطوری عادتمه😂😂😂

عزیزم فردا رو که ازت نگرفتن، امشب برو حمام، لباس های کاری تون هم بشور یا عوض کن، فردا تر تمیز و شیک ...

دقیقا

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
اخه😂😂...تو چقد مظلوم واقع شدی اون موقع

مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم

میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید بوش بره

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫ان ...

فقط جوابت😂😂😂😂

ببین دهن همه صبحا بو میده ولی خب من همیشه ماسک میزنم بوش به بدبختی نرسه😂😂😂😂

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫ان ...

😂😂😂چند روز پیش دختر خواهرشوهرم ک کلاس اوله میگفت دهن بغل دستیم انقد بو میده ک من فقط تخترو نگاه میکنم😂😂یاد اون افتادم یهو

😂😂😂هنو خبر داری ازش 

وووای چقد خندیدم خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂😂

مدرسه زیاد پیش میاد اول صبح یارو از جاش میکشن یه جا تا ظهر 

طرف میمونه کجاست هنوزهضم نکرده بیدار شده کجا بیدارشده خانوادشو نمیشناسه

😐😐😐الان فهمیدم کلا درکم بالاست

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید ...

😂😂😂😂...ما قبلا مدرسه میرفتیم همین بود اوضاعمون یه همکلاسی داشتم خیلی بیشعور بود یهو خم میشد میگوزید...الان دخترش۵سالشه خیلی زود میگذره این روزا

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤

واااااایییی دارم قهقه میزنم خدا از سرت نگذره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣