2777
2789
عاشقتم پسرم کاملا درکت میکنم منم ازجاریم زودنر ازدواج کردم اما جاری کوچیکم الان بچش 7 ماهشه ولی نی نی من ماه بعد تازه بدنیا میاد انشالله شماهم بزودی زود دامنت سبز میشه خانومی توکلت بخدا
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
مادرشوهرم هروقت منو میبینه میگه دعا میکنم که بچه دابشین آخه به هیچ کس نگفتیم مشکل از کیه فقط ظاهر سازی میکنیم که بچه نمیخایم خیلی سخته عزیزم به خودت بگو که انشاا..که روزی مادر میشی و این حس از خودت دور کن چون فقط خودت اذیت میشی فقط باید بیخیال بود خیلی ها با بیخیالی باردار شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاپرک جون، مامان پاشا، صاحب تاپیک و بقیه ی دوستان منتظر، به لطف خدا ایمان داشته باشید و مطمئن باشید واسه خدا کاری نداره فقط به موقعش خدا دامنتونو سبز میکنه پسر دایی شوهرم اصلا اسپرم نداشت ما اصفهان هستیم چند بار اینجا درمان کردن فایده نداشت رفتن تهران خداروشکر الان دخترش دو سالشه زن عموی جاریم بعد از بیست سال بدون اینکه بدونه حامله شده الان پنج ماهه بارداره البته چند سال اخیر دیگه قید درمانو زد ولی خدا خواسته و بهشون داد پس همه چیز دست خداست یه همسایه دیگه هم داریم بعد پونزده سال که جفتشون مشکل داشتند و هزینه دوا دکتر نداشتن الان چهارتا بچه داره و مجبور شد لوله‌ هاشو ببنده
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
چرا چند ماه رفتم وقتی میدیدم فایده نداره و هرماه جلوی همسرم باید سرمو مینداختم پایین و میگفتم این ماهم نشد دیگه نرفتم که حداقل دلخوش نباشم این مشکل من ارثیه همه ی دخترای فامیلمون دارن
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیییییییزم عاشقتم پسرم اگه پیام منو میبینی تروخدا گریه نکن عزیزم الان هنوز مامان نشدی >؟
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
الان یه تاپیک دیگه هست خانومه 40 سالش هست در مورد تربیت بچه داره میپرسه یکی اومد گفت مادرم چهل سالشه نوه داره ..... بابا الان سن باروری با داروهای جدید رفته بالا ...نگران نباشید اعصابتون قوی کنید ...دنبال درمان باشید ...حوصله داشته باشین .... همتون بچه میارین .... خواهرم رفت دکتر ...دکتر بهش گفت اینقدر شوهرت ضعیفه که باردار نمیشی و خودش هم کیست و میوم و هزار تا چیز دیگه داشت ..... باورتون نمیشه همون ماه باردار شد ....الان دخترش 3 سال دارن از رحمت خدا ناامید نباشید ...دکترها هم همه چیز رو نمیدونن
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
مامان کوروش جون آخه شوهر من یکساله هرماه منتظره و دیشب فهمید که خواهرش بارداره بعد خواهری که تازه یکماهه رفته
ولی فقط اونهائی میتونن این دوست عزیز و درک کنن که شرایط مشابه اون داشته باشن نه ماها که از بیرون گود نگاه کنیم
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم