2777
2789
خب الان نی نی ات بدنیا اومده عاشقتم پسرم ؟
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم بهت حق میدم اما بهت قول میدم این حالت تو گذرا هست فقط باید سعی کنی به چیز دیگه فکر کنی.مثلا من خودم عروس بزرگم.5 ساله ازدواج کردم و جاریم 4 سال یعنی یکسال بعد من.اما الان اون بچش 2 سالش تموم شده اما من هنوزززززز....... من هم دقیقا احوالات تو رو داشتم از زمانی که فهمیدم بارداره تا یسال شدن پسرش اما به خودم اومدم دیدم این احوالات از من یه ادم حسود ساخته در حالی که به قول تو حسود نبودم و فقط دلم میخواست خودمم داشته باشم و ....در نهایت خودم رو تغییر دادم چون فقط خودم داغون میشدم از گریه کردن و ...... اومدم سرم رو گرم کارم کردم.گرم درس خوندن برای ارشد.و اینا رو ایده ال کردم برای خودم و به بچه فکر نکردم خدا رو شکر زود هم جواب گرفتم و الان اصلا اون احساسات رو ندارم و پسر جاریم رو دوست دارم و براش اسباب بازی هم میخرم.میدونی این احساسات رو ما میتونیم بیشترش کنیم یا کمترش کنیم.کمتر بشه به نفع خودمونه بخدا.چون در نهایت ماییم که دارمیم داغون میشیم یه سوال ازت دارم
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
منم دقیقا همینجوری شد وقتی جاری کوچیکم بچش بدنیا اومد درست سه روز بعد بی بی چکم مثبت شد اون لحظه منو شوهرم از خوشحالی فقط گریه کردیمممم خدایا شکرتتتتتتتتتتت خدایا دل دوستامم شادکن
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
خداروشکر عاشقتم خدارو شکر بابا تو که مارو کشتی
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
امیدوارم به حق این ماه و ماههای پیش رو توهم بزودی مامان میشی و اسم کاربری تو میذاری من هم مامان شدم
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
رز جون خدارو شکر مبارک جفتتون باشه عزیزم
هممون پلی کیستیکیم عزیزم
سلام منم دو سال پیش سقط داشتم بعدش دیگه هر کاری کردم باردار نشدم .....تااینکه چند ماه پیش جاریم باردار شد خدا میدونه چقد غصه خوردم ....ولی بعدش استغفار کردم و از خدا خواستم منو ببخشه ....و به منم یه بچه بده واقعا اصلا فکرش رو هم نمیکردم پا قدم بچش به منم اومد و من چهار ماه بعدش باردار شدم ...دلتو صاف کن و از خدا بخواه بهت میده من کاملا درکت میکنم ولی چون خودم تجربه ات رو داشتم بهت میگم
خدا جون راضیم به رضایت .......
ایشاااااااااااالله زمستون جون خدا از دهنت بشنوه
عزیزم خواهر شوهر هیچ ربطی نداره به شما بچه اون اصلا نمیتونه جای بچه خودت باشه شوهر من دو تا خواهر زاده داشت قبل ازدواج جرات نداشتن بچه ها دست به وسایلش بزنن الان بچه های من همه اون چیزایی که عزیز بودن براشو داغون کردن گذاشتن سر جاش اصلا هم ناراحت نیست حس پدر شدن با دایی بودن خیلی خیلی متفاوته اصلا هم خودتو اذیت نکن خدا انشالله لطف میکنه بهت ویک نینی خوشگل بهت میده وقتی این جوری حالت گرفته هست فقط توکل به خدا بکن نماز بخون قرآن بخون دعا کن مشکلتم که حاد نیست پلی کیستیک خیلی همه گیر شده وکاملا قابل درمان فقط پیش دکتر خوب برو ودرمانو قطع نکن
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
من هیچ وقت نخواستم و نمیخوام که بلایی خدا نکرده سر بچش بیاد ولی چون خخخخخخییلی دلمو سوزوندن مادر و دختر باهم خیلی بهم تیکه انداختن فقط از خدا میخوام یه نی نی بهم بده که خجالت بکشن فقط همین
خدایا شکرت مامان شدم ایشالا همه دوستامم مامان بشن الهی امین