2777
2789
عزیزم مطمئن باش هر چ زودتر مامان میشی میشه بگی مشکلتون چیه؟ میتی جان اگه قرار به نصیحت یا هر چیز دیگری هست یکبار کافیه عزیزم
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
آره میتی جون شما با ما فرق داری 1- سنت کمه و حالا حالا جا واسه مانور داری 2- اطرافیانت شاید دیرتر از شما ازدواج کردن نه مثل ما که ارشد تر از اطرافیانمون هستین (هفته گذشته تو مهمونی دوره همی خونه مادرشوهر با حضور 70 نفر مهمون من بیشتر از 50 نفر لقب تنبل بهم دادن که بی عرضه ای و خواهرشوهرت که دیرتر از تو ازدواج کرده زرنگ) 3- شاید مشکلات ناباروری ما رو نداری و امیدواری به بارداری بعدیت. شاید .....
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل یخ جون من زیاد دیدم مثل شما شوشو رو تقویت میکنن بعد باردار میشی من شوهرم مشکل نداره من پلی کیستیکم و اصلا تخمک گذاری ندارم همون ماهی که تخمک گذاری داشتم باردار شدم اون بیچاره اگه مشکل داشت که همون ماهم نمیشدم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
گل یخ جون شما یه سر به مراکز ناباروری بزن کسایی که آزو اسپرم هستن از بیضه شون تیکه برداری می کنن که اگه اسپرم داشته باشه همونو واستون لقاح میدن
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
میتی چقد بد حرف می زنی؟ الان اگه نخوایم شما این بنده خدا رو درمان کنی کیو باید ببینیم؟ خودت عاری از هر صفت بدی هستی؟ یکی که دلش پر از درده اومده خودشو سبک کنه گذاشتی وسط درمانش کنی؟ اونوقت شمای ٢٠ ساله مدرکتو از کجا آوردی؟
خدانگهدار میتی جون
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیزم منم پلی کیستیکم و ... تو سونو چند تا فولیکول نابالغ داری؟
غرغرو جون یعنی از وقتی اومده تو فقط با اعصاب و روان من بازی کرده تا الااااااان خدا به داد نزدیکانش برسه با این نیش زبونش
مبارک باشه رز جونم ایشالله به سلامتی بیاد بغلت
عسل خانوم برای من کورتاز از همه چی سختتره ... یعنی چی مانور؟ فرصت مانور دارم؟؟؟ بچه هرچقدم شیرین باشه حرف دیگران به چه دردم میخوره الان بگن سنم کمه کی میدونه بهد کورتاز بتپنم بارداربشم یا نه من بچه سقط کردم چجوری خیالم راحت باشه میتونم سالم یکی بیارم هرچیم سنم کمباشه بچه سقط کردم کورتاز شدم به رحمم شوک واردشد بچه ایو که ازون اول براش کلی وسیله خریدم لباساشو باحسرت نگامیکنم هنوزم براش گریه میکنم
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
عسل جون یه بار رفتم سونوی وازینال گفت اصلا فولیکول نداری یه بارم سونوی معمولی چند ماه پیش گفت تخمدانها حاوی فولیکول های ریز محیطی میباشد یعنی ریزن و بارور نمیشن
خب تو حسودی دلیلی نداره همه مثل تو باشن خداااااااااااااانگهدااااااااار میتی جون
منم دقیقا همین داستان رو داشتم تازه بدترش خواهرشوهرم 5 ماهه باردار بود که من هشت هفتم بود نی نی من سقط شد و مال اون به دنیا اومد همه توجه ها به سمتش بود شوهرم جای بچه رفتشو با اون پر میکرد تا الاننم همین بوده همش عکسش روی موبایل شوهرمه همش تو فیس بوکش عکس بچه خواهرشه و قربون صدقه اش میره میدونم چه حسی داری تجربشو داشتم تازه خیلی سخت ترشو وقتی دکتر گفت به خاطر آلودگی هوا بچت افتاده مادرشوهرم گفت وااا آقای دکتر دختر منم با ایشون حامله است ولی ماشاالله 5 ماهشه
خدایا شکرت مامان شدم ایشالا همه دوستامم مامان بشن الهی امین
2810