2777
2789
سلام بچه ها ایشالا خدا به هرکی منتظره زوده زود یه نی نی سالم ببخشه. من خودم تازه رفتم تو اقدام
خدای شکرت که منتظرمون نزاشتی... کنجدمو خودت حفظش کن. واسه رفع حاجت تمام نی نی سایتی ها و سلامتی همه نی نی ها و نی نی من لطفا یه صلوات عنایت بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو حسودتری کاش خودتونو میزاشتید جای خواهرشوهرش نه ایشون که اول بارداریه اون میاد همچین پستی میزاره
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
راستی عزیزم پیاز درمانی کن. گفتم که منم بعد عملم تنبلی تخمدان گرفتم . با قرص هم فولی درست حسابی نداشتم. این ماه پیاز درمانی کردم و پیاده روی . در کمال تعجب رفتم سونو دیدم دو تا فولی خوب دارم. بیست سمت چپ 21 سمت راست. دیشبم بعد ماهها ترشح تخم مرغی داشتم که مربوط به تخمک گزاریه. بعد عملم اصلا این ترشحو نداشتم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
بچه ها انشالله به حق صاحب الزمان همتون به مراد دلتون میرسین ..... ول کنیین حرفای کل کلی رو..... خدایا خودت تو این ماههای عزیز دامنشونو سبز کن ... خدای مهربون دست تو که چیزی نیست امین یا ربا لعالمین :)
ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!
وااااای مامان پاشا که قشنگ میدونم تو قلبت چه خبره چقد خدا دل دریایی و بزرگی بهت داده که تونستی تحمل کنی و طاقت بیاری شما خیلی خوب و ماهی مامان پاشا ایشالله خدا بخاطر قلب پاکت یه سالم و صالحشو بهت میده گلم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیزم منم دوروز پیش مجدد رفتم سونو 10 تا فولیکول ریز نابالغ داشتم ....
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
برای من هیچ راهی نمونده جز فرزند خواندگی یا لقاح مصنوعی از دهنده دیگر اولین دکتری که رفتیم با دیدن آز این پیشنهاد داد اونایی که مشکل منو داشتن میدونن که من چی میکشم باور کنین الان اشکم دراومد خانمی برو خدارو شکر کن که حداقل یه بار باردار شدی و انشاا... که دوباره هم این اتفاق میفته و میتونی منتظر باشی اما من چی منتظر چی باشم وقتی حتی یه اسپرم هم نداره وقتی آز شوشو برای اولین بار دیدم دقیقا نمیدونستم که چی به چیه؟عکس العمل منشی آزمایشگاه منو به شک انداخت و بعد از سرچ توی نت فهمید که....
من تو حاملگیم رفتم دکتر گفت پنجاه پنجاه دور ازجون بچه سه ماهم منگله .همینجوری رک بهم دکتر بیشرف گفت ان تی شم دو نیم بود خیلی ترسیدم و گریه کردم دست ب دامن ابو لفصل شدم یعنی بخدا جوابمو داد بچم بدنیا اومده از همه بچه های فامیل قشنگتر هموناییکط طعنه میزدن بچت سبزه مبشه مث خودت و شوهرت حسرت خوشکلی بچه منو میخورن تو حاملگی خیلی دلم شکست فقط گفتم یا ابولفصل تو هم دست ب دامنش شو ابشالا جوابتو میده مطمین باش
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
عاشقتم پسرم میفهمم چی میگی امان از آدمای بیشعور که بین مغز و زبانشون هیچ فاصله ای نیست امان از آدم بیشعور که کم هم نیستن عزیزم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
2810